Favoriet uitje van mijn peuter

wp-image-1953135635 Favoriet uitje van mijn peuter

C is gek op treinen, bussen en andere voertuigen. Hij gaat dan ook graag naar treinen kijken. Nou wil het toeval dat bij ons in het centrum ook de trein rijdt dus als we daar zijn gaan we er wel naar kijken.

Bus

Nog een groter feest is het als we de bus pakken. Vanochtend was ik het thuis zitten zat en ik moest naar de drogist dus ik besloot dat dit een prima ochtend voor de bus was. Meteen een enthousiaste peuter bij de deur dus.

Boodschappen

Na de verplichte boodschappen gingen we naar het plein waar de spoorwegovergang vlakbij is. Heerlijk op het muurtje treinen gekeken, bij de fontein gekeken en toen vroeg C of hij bij het kasteel mocht spelen.

Kasteel

wp-image-1953135635 Favoriet uitje van mijn peuter

Het kasteel is de speelhoek bij brownies&downies. Geen idee waarom hij het zo noemt, maar het heeft een fijne speelhoek en prima koffie. Goed plekje dus. Samen wat drinken, R een fles en lekker spelen.

Daarna weer naar huis met de bus natuurlijk. Prima besteding van een ochtend!

wp-image-1953135635 Favoriet uitje van mijn peuter

3 reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge