Babykamer

Een week of 2 geleden deelde ik de kamer van C. Nu laat ik onze babykamer zien. Ook een kamer waar we veel energie en tijd in hebben gestoken en ik denk ook wel dat dat te zien is.

Klein

Het is een heel klein kamertje, maar voor een babykamer groot genoeg. Er zit een fijne inbouwkast in en een ledikant, commode en stoel passen er in.

De meubels zijn hetzelfde gebleven als bij C, de hele aankleding hebben we wel aangepast.

&Mik

Robin van &Mik heeft ons geboortekaartje ontworpen en zij maakt ook allerlei posters en spullen voor kinderen en baby’s. Wij waren direct weg van het slapende vosje en we konden bij haar stof bestellen voor gordijnen. Mijn moeder heeft deze voor ons gemaakt. Ook hebben we een kussentje van dezelfde stof en we hebben een aankleedkussenhoes met weer hetzelfde vosje.

De posters zijn ook door Robin gemaakt en voor wat variatie vonden we de bosdieren als indiaan wel erg leuk.

Toen ik het lampje van het vosje vond in een winkel heb ik die meegenomen. Erg zwak licht, maar wel handig bij nachtvoedingen. Een mooie deken in het bed van baby’s only, een mandje van de hema op de commode voor kleine spulletjes en toen was het kamertje af.

Zelf zijn we ontzettend blij met hoe deze kamer is geworden. Heel schattig, vrolijk en rustig kamertje. Wat vinden jullie er van?

4 reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge