Best nine 2017 instagram

Gepubliceerd door Maaike op

Ik ben behoorlijk actief op instagram. Ik vind het een leuke manier om dingen te delen en daarnaast ook erg leuk als naslagwerk voor mezelf om te zien wat ik allemaal heb gepost. Er is een website waarbij je de meest gelikete foto’s kunt bekijken van jezelf, best nine 2017. Je vind de site hier. Ik vind het leuk om deze foto’s met jullie te delen en er iets meer over te vertellen.

Mijn best nine 2017

Maaike schrijft op best-nine-2017 Best nine 2017 instagram Lifestyle instagram best nine 2017

Hierboven zie je mijn best nine 2017 foto’s. Ik zie veel foto’s van de kinderen en ons huis, maar ook dingen die ik niet per se had verwacht. Leuk! Ik pak de foto’s die bij elkaar horen wel een beetje samen anders wordt het veel van hetzelfde ben ik bang.

Sinterklaas

Zo klaar voor morgen! #project365maaike #project3652017nl #sinterklaas #sint, #cadeaus #pakjesavond

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaikeschrijftop) op

Wij vierden dit jaar sinterklaas samen met vrienden met een dochter die net zo oud als Ruub is. Dit zijn de cadeaus die ik een dag van te voren had ingepakt terwijl Ruub sliep en Cas op de peuterspeelzaal was.

Huis

Aankleding voor ons huis gekocht. #ikea #huistekoop #houseforsale

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaikeschrijftop) op


Grappig deze foto had ik niet per se verwacht. Een winkelwagentje met spullen van ikea. We waren er vooral om dingen te kopen om het huis echt heel netjes en verkoopklaar te hebben. Het was een heel gedoe, maar gelukkig heeft het wel zijn vruchten afgeworpen.

Verkocht onder voorbehoud! #project365maaike #project3652017nl #datissnel#huistekoop #nietmeer

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaikeschrijftop) op


Ons huis is verkocht onder voorbehoud! Tenminste op deze foto, inmiddels is het natuurlijk ook allang definitief, maar toch. Zo fijn dat het binnen anderhalve week verkocht was en we dus snel verder konden.


Heel hard duimen dat ons bod op het nieuwe huis geaccepteerd wordt. We waren een van de vier bieders dus het was ontzettend spannend!

Jaaaaa! We hebben een huis gekocht! #blij #huiskopen

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaikeschrijftop) op


En we hebben het huis waar zo hard voor geduimd werd op de vorige foto! Het is gewoon gelukt! Zo ontzettend fijn!

Kinderen

Verjaardag vieren! #project365maaike #project3652017nl #dreumes #jarig #1jaar

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaikeschrijftop) op


Ruub is jarig en papa, Cas en hij pakken een cadeau uit!

Op Ruubs verjaardag postte ik dit overzicht met foto’s van het afgelopen jaar van hem. Wat is hij veranderd en zo leuk om te zien die verschillende kleine foto’s!

Gisteren op het #strand van #oostkapelle #zeeland #project365maaike #project3652017nl

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaikeschrijftop) op


Op familieweekend was Casper heel erg blij op het strand met een croissantje in zijn handen.

Samen in de boot oftewel badje. #project365maaike #project3652017nl

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaikeschrijftop) op


Samen lol in een babybadje. Volgens Cas was het een boot, Ruub vond het gewoon heel erg grappig.

Terugblik

Ik vind het erg leuk om zo een terugblik om mijn afgelopen jaar te zien. Wel opvallend dat het specifiek alleen maar positieve dingen zijn terwijl ook verdrietige dingen wel foto’s van gedeeld zijn. Verder veel persoonlijke foto’s en juist niet de dingen die naar mijn blog verwijzen. Wel mooi om te zien.

Wil je meer van me zien in foto’s, volg me dan op instagram. Heb jij ook instagram en zo’n best nine 2017 overzicht gemaakt?

Categorieën: Lifestyle

21 reacties

Lisanne · 28/12/2017 op 15:26

Super leuk om te zien! Een huis kopen en verkopen is natuurlijk niet niets, logisch dat het zo veel likes kreeg! 🙂

  Maaike · 28/12/2017 op 15:31

  Ja zeker, niet zo gek hoor, maar wel grappig. Op een foto na alle foto’s over verhuizen.

leyla · 28/12/2017 op 15:43

heel leuk om dat zo terug te zien he ! ik wacht nog even tot echt het einde van het jaar haha

  Maaike · 28/12/2017 op 16:05

  Ja eigenlijk had ik dit pas over een paar dagen moeten doen inderdaad.

Sherry · 28/12/2017 op 23:17

Wat een leuke blog en mooie foto’s. Van harte met je huis. Ik snap die likes zeker wel.

Fleur · 29/12/2017 op 01:05

Leuk om al die foto’s van het afgelopen jaar nog eens terug te zien! Een fijn 2018 gewenst met weer veel mooie momenten

MamaPlaneet · 29/12/2017 op 08:50

Wat een leuk overzicht zo. Waren jullie 1 van de 4 bieders joh? Dat is best veel. Des te fijner dat jullie het huis hebben gekregen. Nog even knallen en dan genieten met je gezin.

  Maaike · 29/12/2017 op 09:02

  Ja was echt een bizarre situatie. ’s ochtends bezichtigen,’ s middags bod uitbrengen. Om 5 f hoorden we dat het een snelle bieding op inschrijving werd tot 8 uur die is. In overleg met aankoopmakelaar heeft zij een bod voor ons uitgebracht en om 7 uur werden we gebeld dat we het hadden (iedereen had inmiddels al geboden).

Maaike · 29/12/2017 op 08:54

Ja ik heb hem ook gemaakt echt super leuk dat instagram dat doet.
Jij hebt ook een mooie best nine!

Veel geluk in jullie nieuwe huis!
Liefs maaike

Chantal · 29/12/2017 op 10:10

Ja ik heb ook zo een Best Nine overzicht gemaakt. Zo leuk om te zien! Ik vind jouw jaar ook erg leuk om te zien.

Judith · 29/12/2017 op 21:51

Ik heb ook een overzicht gemaakt, en grappig genoeg was het precies wel wat ik had verwacht

Merel · 30/12/2017 op 09:55

Geen overzicht, moet ook zeggen dat ik niet helemaal wist waar ik dan moest zijn. Maar vermoed tegelijkertijd ook dat ik niet de 9 te zien zou krijgen die ik zelf het beste vind 🙂 Logisch van het huis trouwens, dat is een hele mooie stap!

  Maaike · 30/12/2017 op 09:56

  Nee dit zijn ook niet mijn beste foto’s volgens mij.

Nicole Orriëns · 30/12/2017 op 15:42

Die stapel sinterklaascadeautjes ziet er goed uit! Lekker vrolijk ingepakt ook.

Cindy · 30/12/2017 op 18:01

Ik heb die nine ook gebruikt, was kei tof om terug te zien! En soms denk je: waarom was dat een populaire foto? :p

Fleur · 30/12/2017 op 23:05

Ik heb nog geen bestofnine2017 gemaakt, maar wil dat morgen, voor het einde van het jaar zeker nog even gaan doen. Leuk om jouw foto’s zo allemaal even terug te zien

Linda · 31/12/2017 op 13:24

Wat gaaf om te zien, en ook leuk dat zowel je oude als nieuwe huis en het verkoopproces zo hoog scoort. Heb je een leuk overzichtje 🙂

Sheila · 23/01/2018 op 20:24

Leuk. Ik vind Insta geweldig als naslagwerk voor mezelf, inderdaad. Ik hoef alleen maar door eigen feed te scrollen en fijne herinneringen komen naar boven.

Dag 2017, hallo 2018! | Maaike schrijft op · 01/01/2018 op 06:01

[…] erg leuk vind om te lezen ga ik toch een jaaroverzicht schrijven. Natuurlijk keek ik al terug in de best nine instagram post, maar daar werd lang niet alles uitlicht wat 2017 een belangrijk jaar maakte voor mij. Dag […]

Tag: instagram 2017 | Maaike schrijft op · 31/01/2018 op 06:04

[…] geleden door Marieke nog getagd in de instagram 2017 tag. Ik vind hem, ondanks dat ik ook mijn best nine al eerder deelde toch wel erg leuk om in te vullen. Dus ook al is het wat laat, bij deze dus 2017 […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: