Maaike schrijft op best-nine-2017 Best nine 2017 instagram Lifestyle

Best nine 2017 instagram

Ik ben behoorlijk actief op instagram. Ik vind het een leuke manier om dingen te delen en daarnaast ook erg leuk als naslagwerk voor mezelf om te zien wat ik allemaal heb gepost. Er is een website waarbij je de meest gelikete foto’s kunt bekijken van jezelf, best nine 2017. Je vind de site hier. Ik vind het leuk om deze foto’s met jullie te delen en er iets meer over te vertellen.

Mijn best nine 2017

Maaike schrijft op best-nine-2017 Best nine 2017 instagram Lifestyle

Hierboven zie je mijn best nine 2017 foto’s. Ik zie veel foto’s van de kinderen en ons huis, maar ook dingen die ik niet per se had verwacht. Leuk! Ik pak de foto’s die bij elkaar horen wel een beetje samen anders wordt het veel van hetzelfde ben ik bang.

Sinterklaas

Zo klaar voor morgen! #project365maaike #project3652017nl #sinterklaas #sint, #cadeaus #pakjesavond

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaikeschrijftop) op

Wij vierden dit jaar sinterklaas samen met vrienden met een dochter die net zo oud als Ruub is. Dit zijn de cadeaus die ik een dag van te voren had ingepakt terwijl Ruub sliep en Cas op de peuterspeelzaal was.

Huis

Aankleding voor ons huis gekocht. #ikea #huistekoop #houseforsale

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaikeschrijftop) op


Grappig deze foto had ik niet per se verwacht. Een winkelwagentje met spullen van ikea. We waren er vooral om dingen te kopen om het huis echt heel netjes en verkoopklaar te hebben. Het was een heel gedoe, maar gelukkig heeft het wel zijn vruchten afgeworpen.

Verkocht onder voorbehoud! #project365maaike #project3652017nl #datissnel#huistekoop #nietmeer

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaikeschrijftop) op


Ons huis is verkocht onder voorbehoud! Tenminste op deze foto, inmiddels is het natuurlijk ook allang definitief, maar toch. Zo fijn dat het binnen anderhalve week verkocht was en we dus snel verder konden.


Heel hard duimen dat ons bod op het nieuwe huis geaccepteerd wordt. We waren een van de vier bieders dus het was ontzettend spannend!

Jaaaaa! We hebben een huis gekocht! #blij #huiskopen

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaikeschrijftop) op


En we hebben het huis waar zo hard voor geduimd werd op de vorige foto! Het is gewoon gelukt! Zo ontzettend fijn!

Kinderen

Verjaardag vieren! #project365maaike #project3652017nl #dreumes #jarig #1jaar

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaikeschrijftop) op


Ruub is jarig en papa, Cas en hij pakken een cadeau uit!

Op Ruubs verjaardag postte ik dit overzicht met foto’s van het afgelopen jaar van hem. Wat is hij veranderd en zo leuk om te zien die verschillende kleine foto’s!

Gisteren op het #strand van #oostkapelle #zeeland #project365maaike #project3652017nl

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaikeschrijftop) op


Op familieweekend was Casper heel erg blij op het strand met een croissantje in zijn handen.

Samen in de boot oftewel badje. #project365maaike #project3652017nl

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaikeschrijftop) op


Samen lol in een babybadje. Volgens Cas was het een boot, Ruub vond het gewoon heel erg grappig.

Terugblik

Ik vind het erg leuk om zo een terugblik om mijn afgelopen jaar te zien. Wel opvallend dat het specifiek alleen maar positieve dingen zijn terwijl ook verdrietige dingen wel foto’s van gedeeld zijn. Verder veel persoonlijke foto’s en juist niet de dingen die naar mijn blog verwijzen. Wel mooi om te zien.

Wil je meer van me zien in foto’s, volg me dan op instagram. Heb jij ook instagram en zo’n best nine 2017 overzicht gemaakt?

21 reacties

 1. Super leuk om te zien! Een huis kopen en verkopen is natuurlijk niet niets, logisch dat het zo veel likes kreeg! 🙂

 2. Wat een leuk overzicht zo. Waren jullie 1 van de 4 bieders joh? Dat is best veel. Des te fijner dat jullie het huis hebben gekregen. Nog even knallen en dan genieten met je gezin.

  1. Ja was echt een bizarre situatie. ’s ochtends bezichtigen,’ s middags bod uitbrengen. Om 5 f hoorden we dat het een snelle bieding op inschrijving werd tot 8 uur die is. In overleg met aankoopmakelaar heeft zij een bod voor ons uitgebracht en om 7 uur werden we gebeld dat we het hadden (iedereen had inmiddels al geboden).

 3. Ja ik heb hem ook gemaakt echt super leuk dat instagram dat doet.
  Jij hebt ook een mooie best nine!

  Veel geluk in jullie nieuwe huis!
  Liefs maaike

 4. Geen overzicht, moet ook zeggen dat ik niet helemaal wist waar ik dan moest zijn. Maar vermoed tegelijkertijd ook dat ik niet de 9 te zien zou krijgen die ik zelf het beste vind 🙂 Logisch van het huis trouwens, dat is een hele mooie stap!

 5. Ik heb nog geen bestofnine2017 gemaakt, maar wil dat morgen, voor het einde van het jaar zeker nog even gaan doen. Leuk om jouw foto’s zo allemaal even terug te zien

 6. Leuk. Ik vind Insta geweldig als naslagwerk voor mezelf, inderdaad. Ik hoef alleen maar door eigen feed te scrollen en fijne herinneringen komen naar boven.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.