Maaike schrijft op 22279864_1667597956605377_3182247002871806678_n Cadeaus voor de eerste verjaardag Ouderschap Producten

Cadeaus voor de eerste verjaardag

Een paar weken geleden was Ruub jarig zoals jullie misschien gelezen hebben. Natuurlijk kreeg hij ook cadeaus. Maar wat vonden we het ontzettend moeilijk, cadeaus voor een eerste verjaardag van je tweede zoon. We hebben al zo ontzettend veel, dus misschien ter inspiratie, onze cadeaus voor de eerste verjaardag!

Het cadeau van Cas

Maaike schrijft op 9200000051948986_3 Cadeaus voor de eerste verjaardag Ouderschap Producten

 

Om te beginnen had Cas natuurlijk ook een cadeau uitgezocht. Hij wilde zelf iets uitzoeken, maar als ik hem helemaal zijn ga

 

ng liet gaan werd het vooral iets wat hij ontzettend mooi vond, maar niet per se wat past bij Ruub. Aan de andere kant moest het wel zijn keuze zijn, dus tja dat werd een voertuig. Uiteindelijk koos hij voor dit vliegtuig. Erg mooi en degelijk spul wat ik graag in huis heb, overigens ook geschikt voor water of zand.

Wij kochten het bij mevrouw groen in Hilversum, maar hij is ook te koop bij bol.com.

 

En toen iets spannends…

Omdat wij zelf eigenlijk niet zo goed wisten wat we wilden geven, maar wel vertrouwen hadden in Robin van &Mik besloten we haar mysterybox te bestellen. Het enige wat we wisten was dat we een zak gingen krijgen en producten met een totale waarde van ongeveer €55,-terwijl we €39,95 betaalden. Een gok was het wel, want ik kon kledingmaten opgeven en wat we echt liever niet hadden, keukenspullen in ons geval.

Het werd het volgende, in dit geval maar een product, maar wel een heel mooi product en wat was ik blij dat ik Cas van de bus had afgepraat bij het uitzoeken van zijn cadeau.

Maaike schrijft op vosje-zak Cadeaus voor de eerste verjaardag Ouderschap Producten
Maaike schrijft op bus-chauffeur Cadeaus voor de eerste verjaardag Ouderschap Producten
Maaike schrijft op bus-2 Cadeaus voor de eerste verjaardag Ouderschap Producten
Maaike schrijft op 22279864_1667597956605377_3182247002871806678_n Cadeaus voor de eerste verjaardag Ouderschap Producten

Wat ik echt geweldig vind is dat Robin het vosje wat overal op Ruubs kamer te zien is en op ons geboortekaartje stond speciaal op de zak heeft gezet. Ze vertelde dat ze heel erg twijfelde over maar een product in de box, maar als ik zie hoe veel er door beide jongens mee gespeeld wordt ook geen slechte keus. Het is gewoon een ontzettend leuke bus. Even nog een klein filmpje waarin je de bus beter ziet.

Zelf hadden we verder geen cadeaus.

Wat we verder kregen

En op zijn verlanglijstje stond ook nog

Wij hebben bewust sommige dingen als een loopfiets, een loopwagen of dat soort dingen niet op zijn lijstje gezet, omdat we die allang hebben. Toch vind ik dit leuke cadeaus voor een eenjarige. Wat gaf jij voor cadeaus voor de eerste verjaardag?

 

14 reacties

  1. Wat leuk dat concept van die mysterybox! Zo is de verrassing nog groter!! De bus vind ik erg leuk. Aiden kreeg eigenlijk niets van ons op zijn 1e verjaardag omdat er nog bergen speelgoed van zijn zus lag wat ook prima voor hem was. Verder wilden we wachten tot een later moment zodat we erachter konden komen wat werkelijk zijn interesses zijn. Toen was dat nog best lastig omdat hij vooral spelde met alles behalve speelgoed . Bovendien vierden we zijn verjaardag in de Efteling waar we een week lang verbleven en volgens mij waren de tochtjes in Joki en Jet al spannend genoeg voor hem. Nu zijn we 3 mnd verder en laat hij zien dat hij bewegen en dansen heel erg leuk vindt. Wellicht krijgt hij iets wat daarmee te maken heeft. Voor Ophelia kochten we een loopfietsje toen ze 1 werd.

  2. Wat een leuke auto en wat een leuk concept, zo’n mystery box! Mijn zoon heeft voor zijn eerste verjaardag van ons een digitale camera gekregen van VTech, hoewel hij niet bewust foto’s maakt, vindt hij de knopjes fantastisch en zit hij niet meer aan mijn camera. Win-win situatie.

  3. Ik vond het erg lastig om een cadeau te geven wanneer mijn kids 1 werden. Ze kregen toen spullen van hun lievelingsknuffels Woezen en Pip en LEGO. Dol op LEGO. Loopfietsen etc hadden we inderdaad allemaal al.

  4. Vind die bus echt geweldig!
    Wij kozen bewust om voor de eerste verjaardag geen echt cadeau te geven. Vooral omdat we al zo ontzettend veel hadden; we wisten niet meer waar we het kwijt moesten. We kochten wel een dierentuin abonnement en vroegen onze visite of ze daaraan ook een bijdrage wilden leveren. Om Rose toch iets te laten uitpakken, haalden we spulletjes van zolder die ze nog niet kende en pakten dat in voor de visite.

  5. Handige blog! Toevallig laatst ook een blog over dit onderwerp geschreven, aangezien hier de kleine dame in januari 1 wordt. Wij hebben het ‘geluk’ dat ze onze eerste is, dus nog voldoende keuze haha! Wij geven haar het ikea keukentje.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.