Gedragen

Ik draag Zoon veel. De kinderwagen wordt vooral stoffig in de garage en wordt eerder door een oppas gebruikt als door mij. Niet erg natuurlijk, maar ik draag gewoon liever. Ik vind het fijn om Zoon zo dicht bij me te dragen en hij vindt dat ook lekker. Hij begint te stralen en lachen als ik met een doek of een drager aan kom lopen.

Ik ben absoluut geen expert en hoef ook geen gigantisch grote stash, maar een goede en mooie doek ik wel fijn. Ik ken ook een aantal moeders die ook dragen en we meeten soms en daarmee kan je dingen voelen, leren en het is natuurlijk gewoon gezellig. Het is me inmiddels wel heel duidelijk dat er zo ontzettend veel mogelijk is en zo ontzettend veel doeken en dragers zijn.

Naast de foto hier rechts een paar dragers en doeken waar mee ik gedragen heb of nog draag.

Maaike schrijft op 2014-04-16-10-02-31 Gedragen Ouderschap   Maaike schrijft op 2014-04-19-14-08-06-1 Gedragen Ouderschap

Links de rekbare doek van with a touch of rose. Draagt erg fijn bij kleine kindjes. In het begin veel gebruikt. Wel samen met de bondolino rechts.

Na deze doeken wilde ik graag een geweven doek, dat is de little frog azurite geworden (afbeelding rechts op blog). Luchtige en zachte doek, maar niet heel draagkrachtig. Na een aantal maanden kwam er dus een yaro twigs linnen gekomen (linksonder). Erg fijne en mooie doek! Helemaal blij mee! Verder heb ik inmiddels een mei tai, gemaakt door schoonmoeder (rechtsonder). De bondolino werd te klein en een drager erbij vind ik wel erg makkelijk als ik ergens buiten moet knopen.

Maaike schrijft op 2015-04-17-13-09-42 Gedragen Ouderschap   Maaike schrijft op 2015-03-19-10-35-39 Gedragen Ouderschap

Er is natuurlijk nog veel meer, maar ik vind het wel leuk om dit overzichtje te maken. IK ben hier blij mee. Hoewel een doek met hennep die ik laatst even kon uitproberen…mmm zou ik ook wel willen. En een setje ringen om mee te experimenteren… Altijd wat te wensen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.