Get to know the blogger hop met winactie -gesloten-

  • Maaike schrijft op Get-to-know-the-blogger-2-300x169 Get to know the blogger hop met winactie -gesloten- Lifestyle Producten  winactie samenwerking bloghop

Welkom op mijn blog!

Mogelijk ben je hier gekomen, omdat je mijn blog al kent, mogelijk ben je doorgeklikt vanaf de blog van Stephanie. Hoe dan ook welkom op mijn blog! De get to know the blogger hop is met leuke prijzen in de periode voor sinterklaas.

Wat is een bloghop?

Een bloghop is een actie met verschillende bloggers. In dit geval om ons beter te leren kennen, de “get to know the blogger hop.” We hopen dat onze lezers hierdoor nieuwe en leuke blogs leren kennen. Tegelijkertijd kan je op elke blog iets leuks kunnen winnen.

Wat de bedoeling is dat je via elke blog doorklikt naar de volgende en daar iets over de blog leest en als je wilt mee doet aan de winactie. Vanuit deze blog kan je weer doorklikken naar de volgende blog net zo lang tot je weer aankomt bij mij of de blog waar je bent gestart.

Wie is Maaike dan?

Nou hoi, ik ben Maaike, 35 jaar, getrouwd met een geweldige man en moeder van 2 zoons. Ik schrijf op Maaike schrijft op over het leven bij ons thuis. Ons leven waarin op dit moment van alles gebeurd. We gaan begin 2018 verhuizen. Ik ben aan het solliciteren na jaren thuis geweest te zijn. Natuurlijk zorgen we voor een peuter en een dreumes. Je komt hier blogs tegen over deze onderwerpen, een turn back time serie terug naar de tijd dat ik kanker had, ik schrijf over wasbare luiers en andere leuke producten. Veel onderwerpen zijn gerelateerd aan ouderschap en opvoeding. Ik zou zeggen lees wat op mijn blog en ik hoop dat het je aanspreekt!

Waar kom je vandaan en waar ga je naar toe?

We zitten met een groepje bloggers in een WhatsApp groep waarbij we kletsen over bloggen en vaak over nog veel meer. We vonden het leuk om daarom met elkaar een actie te organiseren waarbij jullie zien wie we zijn.

Als het goed is, en je niet hier gestart bent, kom je vanaf “la vie de Stephanie” op mijn blog. Ik vind dit een erg leuke blog over een jonge moeder die met haar gezin in Zuid Frankrijk is gaan wonen. Als ik haar foto’s zie heb ik daardoor vaak een vakantiegevoel, maar ik vind het ook erg leuk om over haar totaal veranderde leven te lezen.

Vanaf mijn blog mag je door klikken naar “little origin” Little origin is de blog van Essma, een moeder van twee kinderen in Frankfurt. Ze schrift over haar leven als expat, thuisblijfmoeder, over haar trainingen voor de marathon en afvallen. Ook maakt ze erg mooie foto’s. Natuurlijk heeft ook Essma een leuke winactie!

En dan nu de winactie!

Inmiddels zullen jullie vast wel nieuwsgierig zijn wat jullie bij mij kunnen winnen! Ik heb geprobeerd een actie te verzinnen die echt past bij mijn blog. Tja, waar kom je dan op uit, wasbare luiers natuurlijk! Van LieveLuiers mag ik een zwemluier weggeven!

In dit geval geen gewone luier, maar een wasbare zwemluier. Vriendinnen van me die geen zin hebben in wasbare luiers snappen ook niet waarom je die niet zou gebruiken. Zo veel makkelijker als een wegwerp zwemluier en een zwembroek. Oftewel echt een aanrader om te proberen!

Mijn favoriete wasbare luier is nog steeds de BestBottom en van dit merk mag ik een zwemluier in de print black daze weggeven. Een wasbare zwemluier kan je gebruiken in het zwembad, ,na het zwemmen gewoon wassen en de volgende keer weer gebruiken. Het unieke van de BestBottom luier is dat hij aan de binennkant gemaakt is van mesh polyester en de buitenkant is waterproof. Je kan dus een inlegger van BestBottom in de zwemluier doen en dan functioneert hij als gewone wasbare luier. Niet vergeten deze te verwijderen voor het zwemmen, want dan wordt hij erg zwaar. Mesh polyester is zo gemaakt dat zonder inlegger het water er doorheen stroomt en de vaste ontlasting er in blijft. De maatvoering van deze luier is van ongeveer 2,7 kg tot 15+.

Maaike schrijft op BestBottom-Swim-BlackDaze Get to know the blogger hop met winactie -gesloten- Lifestyle Producten  winactie samenwerking bloghop

Wat moet je doen om te winnen?
  • Laat hieronder een leuke reactie met geldig emailadres achter zodat ik weet dat je kans wilt maken op de zwemluier.
  • Like mijn facebookpagina en die van LieveLuiers.
  • Voor een extra winkans kun je het berichten delen op facebook, iemand taggen in mijn bericht of mij volgen op instagram.

De winnaar wordt op 18 november bekend gemaakt. Ik zal de winnaar mailen en je emailadres doorgeven aan LieveLuiers. Als ik binnen 48 uur geen reactie heb ontvangen zal ik een nieuwe winnaar trekken. De winnaar komt ook op facebook te staan.

Heel veel succes met de winacties en veel plezier met hoppen in de Get to know the blogger hop!

Deze winactie wordt gesponsord door Lieve Luiers.

43 reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge