Hoe is het nu?

Ik ga proberen in de komende tijd nog wat berichten aan te vullen over de afgelopen 4 maanden, maar in hoeverre ik er aan toe kom geen idee. Liever anders vanaf nu verder, ik ga het wel zien.

Hoe is het nu?

Op dit moment is Cas bijna 4 maanden.

Vier maanden waarin ik ontzettend heb genoten van mijn kleine jongen.

Vier maanden waarin ik minder heb geslapen als ooit.

Vier maanden die ik niet had willen missen.

Hoe gaat het met Cas?Maaike schrijft op 2014-08-01-12-44-32 Hoe is het nu? Lifestyle

Cas is meestal een vrolijk jongetje. Hij is vanaf geboorte al sterk in zijn nek en dat is alleen maar meer geworden. Hij ligt heel graag op zijn buik, slaapt op zijn buik ook. Rollen doet hij al een tijdje van buik naar rug, terug lukt hem nog net niet. Hij kwijlt tegenwoordig alles onder en alles moet in zijn mond.

Inmiddels kan hij ook redelijk gefrustreerd raken als hem iets nog niet lukt en dat zullen we dan weten ook. Verder is hij gek op liedjes zingen, overal naar kijken en heerlijk in de draagdoek zitten bij een van ons.

Slapen gaat overdag prima en ’s nachts eigenlijk ook. Alleen het inslapen ’s avonds is op dit moment een probleem. Hij lijkt ergens last van te hebben of zich niet te willen overgeven aan slapen. Heel lastig voor hem en voor ons. Ik hoop dat het snel beter wordt.

Cas krijgt nog steeds volledig borstvoeding en ik ben van plan daar nog wel even mee door te gaan. Het bevalt ons beiden prima.

Dit was voor nu een korte update. Lezen jullie weer met me mee?

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.