Huilen

Cas is de laatste week heel veel aan het huilen. Hij is niet zijn normale vrolijke zelf. Hij huilt veel meer als normaal. Waar hij tot voor kort eigenlijk alleen huilde als ik iets aanwijsbaars kon vinden huilt hij nu heel snel.

Wat is er anders?

Hij komt moeizaam in slaap, met name ’s avonds en is regelmatig ontroostbaar. Knuffelen helpt dan niet, drinken niet, rondlopen met hem niet. Het enige wat even een beetje werkt is afleiding. Ook ’s nachts wordt hij vaker wakker, vraag me niet hoe vaak, ik tel bewust niet, maar deze week ook al 2 dagen vanaf 4 uur wakker tot tegen 6 uur.

Ik vind het lastig. Ik maak me zorgen om hem. Hij zit duidelijk niet lekker in zijn vel en ik kan niet ontdekken waar door. De huisarts helaas ook niet. Ik had inmiddels gehoopt op iets onschuldigs wat makkelijk op te lossen is. Ik merk dat hij zich meer ontspant als hij paracetamol krijgt, dus dat geef ik hem regelmatig, kennelijk heeft hij toch ergens pijn.

Slaapgebrek

Daarnaast merk ik dat dit ook een berg energie kost door het slaapgebrek, de zorgen en het de hele dag af en aan een huilende baby. Ik hoop dat het snel beter gaat.

Verder moet Zoon donderdag zijn derde inentingen. Ik hoop dat dat de zaak niet erger maakt. De vorige twee keer was hij er behoorlijk ziek van. Ik heb maar beperkt vertrouwen in het consultatiebureau, maar ik ga wel noemen dat dit zo gaat. Misschien hebben ze nog nuttige ideeën of suggesties.

Zou het dan toch een sprongetje of een tandje zijn? Ik hoop het, anders is er echt iets niet in orde met hem en dat is niet fijn.

Jullie nog goede ideeën waar we misschien iets mee kunnen? Ik hoop zo dat hij snel minder aan het huilen is. 

2 reacties

  1. Jeetje wat vervelend. Heeft de dokter een oorontsteking uitgesloten? En heeft hij lichamelijk klachten? Veel hoesten? Grijpen naar de oren. Als dat niet zo is, dan lijkt het me inderdaad een sprongetje of tandje. Dit kan behoorlijk vervelend zijn en de nodige frustraties opleveren.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.