Maaike schrijft op schoenen-Maaike Kleding shoppen bij About You Producten

Kleding shoppen bij About You

Sinds ik kinderen heb shop ik ontzettend veel online. De stad in met een peuter en nu net dreumes is eigenlijk niet echt leuk en ik heb niet zo vaak oppas dus zonder kinderen de stad in is gewoon niet zo makkelijk. Daarnaast merk ik dat voor mezelf weinig winkels zijn waar ik kan slagen. Ik heb nou eenmaal een grote kledingmaat en dat betekent dat een heel aantal winkels bij voorbaat al afvallen.

About You

Maaike schrijft op about-you-300x120 Kleding shoppen bij About You Producten   Sinds 10 oktober is er een nieuwe webshop waar ik kan slagen voor kleding voor mezelf, mijn man en kinderen. About You is internationaal al langer actief en nu ook in Nederland. Wat ik erg leuk vind is dat ze ook inspiratie bieden met outfits en combinaties. Je kunt kiezen voor een BN-er, stijl, gelegenheid of trend en dan krijg je verschillende suggesties om te bekijken. Als je deze een hartje geeft krijg je weer bijpassende suggesties. Oftewel ze zorgen voor inspiratie en personalisatie. Een outfit die ik geweldig mooi vind is deze!

Daarnaast heeft About You een aantal andere voordelen:

  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • 100 dagen retour sturen
  • Kopen op rekening
  • Veel verschillende merken

Omdat About You nieuw in Nederland is hebben ze nu 40% welkomstkorting! Ik ga dus snel een verlanglijstje maken met dingen die ik nu graag wil bestellen!

Verlanglijstje

Omdat ik het natuurlijk niet kan laten om te bedenken wat ik zou kopen nu er zo’n grote aanbieding is heb ik een aantal producten geselecteerd die ik graag zou willen hebben. Of ik ze allemaal koop weet ik niet, maar ik hou ze zeker in gedachten!

Voor Cas

Voor Cas vind ik een stoere spijkerbroek met een rood shirt erg leuk. Het shirt heeft een print van een weg en er staan verschillende voertuigen op. Past perfect bij hem dus! Lekker stoere kickers erbij en hij ziet er erg leuk uit!

Maaike schrijft op broek-cas Kleding shoppen bij About You Producten
Maaike schrijft op shirt-cas Kleding shoppen bij About You Producten
Maaike schrijft op schoenen-cas Kleding shoppen bij About You Producten
Voor Ruub

Ruub heeft al een hoop shirts van Cas toen hij deze maat droeg, maar juist een wat warmer vest mist nog. Daar een lekker flexibel broekje bij waar ook wasbare luiers goed inpassen en hij ziet er ook leuk uit. Vest lijkt me trouwens ook leuk met een spijkerbroek, altijd fijn om makkelijk te kunnen combineren.

Maaike schrijft op vest-ruub Kleding shoppen bij About You Producten
Maaike schrijft op broek-ruub Kleding shoppen bij About You Producten
Outfit M

Ook voor M heb ik eens rondgekeken. Zijn sneakers zijn compleet versleten dus leuke nieuwe sneakers zijn erg welkom. Verder is een overhemd, jeans en trui altijd welkom. Ik vond deze wel leuk, of hij het met me eens is geen idee natuurlijk!

Maaike schrijft op schoenen-M Kleding shoppen bij About You Producten
Maaike schrijft op jeans-M Kleding shoppen bij About You Producten
Maaike schrijft op overhemd-m Kleding shoppen bij About You Producten
Maaike schrijft op trui-M Kleding shoppen bij About You Producten
Voor mij

En als laatste wil ik zelf natuurlijk ook nog wat dingen voor deze winter. Ik heb zeker nieuwe enkellaarsjes nodig en ik vind de cognackleurige erg leuk! Verder een lekker vest in een warme winterse kleur, een mooie top erbij en een mooie donkere spijkerbroek. Ik denk dat dit echt een heerlijke outfit voor de winter is!

Maaike schrijft op broek-Maaike Kleding shoppen bij About You Producten
Maaike schrijft op vest-Maaike Kleding shoppen bij About You Producten
Maaike schrijft op top-Maaike Kleding shoppen bij About You Producten
Maaike schrijft op schoenen-Maaike Kleding shoppen bij About You Producten

Je ziet dus dat je bij About You veel kunt kopen en dan heb ik de accessoire-sectie nog volledig overgeslagen! Ik denk dat ik een deel van de bovenstaande items dit weekend ga bestellen, juist met deze hoge korting van 40%!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met About You. Als je via mij iets koopt krijg ik een klein percentage van jouw aankoopbedrag.

13 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.