Leuke momenten met mijn kinderen #5

Het is alweer tijd  voor de vijfde versie van leuke momenten met mijn kinderen. Hij staat deze keer weer vol met peuter uitspraken. C kletst de oren van je kop en dat merk je meteen.

Benen!

Maaike schrijft op digital-2023075_640-300x200 Leuke momenten met mijn kinderen #5 Ouderschap  uitspraken peuterpraat Leuke momenten   C gaat in de zandbak zitten en zegt: “Ik hou van benen.” Ja, ik vind het ook heel fijn dat we benen hebben, maar geen idee waar dit vandaan kwam.

Dankbaar

C had een ijsje van me gekregen en was daar duidelijk heel blij mee. “Mijn ijsje is zo lekker” en “Dank je wel mama, ik ben hier zo blij mee” zei hij de hele tijd dat hij het ijsje at. De mooiste vond ik echter: “Dat is een smakelijk hapje!”

Ziek

C is ziek en voelt zich beroerd. Hij heeft inmiddels in de gaten dat een paracetamol zetpil een beetje helpt. Hij vraagt nu om een beter worden pilletje.

Leeg

C zit op het potje en ik vraag of hij nog moet plassen. Nee, is het antwoord, Mijn piemel is leeg!

Ziek broertje

M is op de huisartsenpost met R die flink beroerd is. C’s uitleg: “De dokter moet mijn baby maken.”

 

Dat waren de uitspraken van C de afgelopen weken weer. Welke vind je het leukst? Of wat voor leuks zei jouw kind/ neefje/nichtje recent?

De afbeelding komt van www.pixabay.com.

9 reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge