Maaike schrijft op 20170716_181818-min Leuke momenten met mijn kinderen #6 Ouderschap  leuk momenten en uitspraken

Leuke momenten met mijn kinderen #6

Het is weer tijd voor een leuke momenten met mijn kinderen. De zesde keer alweer. Ik blijf het heel leuk vinden om dit soort dingen op te schrijven en te delen. Het is denk ik nu heel leuk om te lezen, maar ook juist later, onthouden wat er gebeurd is leuk.

Beter goed!

Cas krijgt een boterham met kaas en zegt: “Ik ruik mijn broodje kaas beter goed!”

Kiekeboe!

Ruub staat tegen de bank aan en M speelt kiekeboe met hem door elke keer zijn hand tussen zijn en Ruubs ogen in te houden. Ruub ontdekt ineens dat door zijn hoofd te bewegen hij zelf kan bepalen of hij papa ziet en vindt dat echt hilarisch. Schaterende baby elke keer als hij papa weer ziet.

Baby

“Mijn baby smaakt niet heel lekker!” Cas bedoelde dat Ruub het eten overal smeerde en letterlijk onder zat.

Maaike schrijft op 20170716_181818-min Leuke momenten met mijn kinderen #6 Ouderschap  leuk momenten en uitspraken

Blij speelgoed

“Mijn speelgoed is blij!”

Oma blijft eten

Als ik vertel dat oma blijft eten krijg ik het antwoord: “Oh mama, dank je wel dat oma blijft eten. Ik vind dat zo leuk!” en “Oma eet je ook roze en gele vla?”

 

Facebook Comments

15 reacties

  1. Mooie momenten. Ik heb zelf geen kinderen maar zeker leuk om te lezen wat kindjes allemaal roepen. Ik zie dat vaak bij mijn nichtje. Om sommige uitspraken moet ik lachen. Wat een schattig kindje.
    Sherry onlangs geplaatst…Budget boeken kopenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge