Mama kijkt anders – het begin

Gepubliceerd door Maaike op

Ik ken de schrijfster van de blog meisje eigenwijsje via een forum. Zij vroeg me op instagram of ik mee wilde doen aan haar project Mama kijkt anders. Hierin gaat een groep moeders iedere dag een foto binnen een bepaald thema maken. Leek me leuk! Ik ben inmiddels op dag 3 er van, maar ik zal mijn foto’s hier ook publiceren, deels dus met terugwerkende kracht.

Maaike schrijft op mama-kijkt-anders Mama kijkt anders - het begin Ouderschap  mama kijkt anders

Categorieën: Ouderschap

2 reacties

Nicole Orriëns · 01/08/2017 op 09:47

Leuk idee dit! Is het je goed bevallen om daar aan mee te doen? Ik kan me voorstellen dat het een steuntje in de rug is.
Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Een onfortuinlijke reeks van gebeurtenissenMy Profile

    Maaike · 01/08/2017 op 12:58

    Ja dat was best leuk om eens mee bezig te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: