Mama kijkt anders – terugblik

Inmiddels is het alweer anderhalve week geleden dat het project mama kijkt anders eindigde. Door allerlei dingen (komt nog een blog over) heb ik alleen nauwelijks geblogt en heeft de terugblik op zich laten wachten. Toch wil ik dat nog even doen als afsluiting.

Ik vond het erg leuk om elke dag te zoeken naar een moment waarin ik een foto van het thema kon maken. In sommige gevallen is dat niet gelukt, maar kon ik wel een andere toepasselijke foto vinden die toepasselijk was. Bij de dag trots was ik 4 jaar getrouwd met M. Ik wilde niets anders als laten zien hoe trots ik op hem, op ons ben. Ik heb niet eens verder gekeken bijvoorbeeld.

Wat ik ontzettend leuk vond was op instagram of facebook de foto’s van de anderen zien. Wat een verschillen in interpretatie, maar soms ook juist overeenkomsten. Nicole heeft op haar blog als 2 blogs gewijd aan de overzichten van de eerste en tweede week. Hier zie je absoluut wat ik bedoel. Week 1 en week 2.

Wat ik volgende keer wel anders zou doen is elke dag een foto plaatsen. Ik denk dat ik meer met overzichten zou gaan werken. Dit zijn wel erg veel hele kleine blogs. Of was dat toch ook wel leuk om te zien?

Al met al een geslaagd project en bij een tweede versie zou ik graag weer meedoen!

2 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.