Mijn week #23

Het is weer maandag, dus ik kijk weer terug op mijn week met 7 foto’s. Lezen jullie weer mee?

Maandag

Maaike schrijft op wp-image-568804227-694969876-1497253528964 Mijn week #23 Lifestyle weekoverzicht ogentest monkeytown mijn week klusjesman consultatiebureau  Het is tweede pinksterdag en dus zijn we met zijn vieren thuis. C heeft geen peuterspeelzaal en M hoeft niet te werken. Lekker dus!

M en ik zijn druk aan het plannen en lijstjes maken wat er moet gebeuren om ons huis verkoopklaar te maken en dat kost een hoop tijd en energie. M klust vandaag ook wat en onze slaapkamerdeur kan eindelijk weer dicht en heeft een klink.

Ondertussen ga ik naar het park en het station met C en R en we kijken naar de fontein, de treinen en zijn gewoon lekker buiten. Verder doe ik wat huishouden, speel met de kindjes en het is eigenlijk gewoon een rustige dag.

Dinsdag

Maaike schrijft op wp-image-1293981145-1850756555-1497253806207 Mijn week #23 Lifestyle weekoverzicht ogentest monkeytown mijn week klusjesman consultatiebureau  Maandagavond had ik een appje van een vriendin gekregen of ik zin had om mee te gaan naar monkeytown vanmorgen. Omdat ik totaal geen plannen had vond ik dat wel een goed idee.

C gaat in eerste instantie heerlijk spelen, maar op een gegeven moment is hij moe en huilerig. Jammer, zelfs de patatjes gaan er niet meer in zo moe is hij. Hij eet een halve droge boterham van R, kennelijk was dat een beter plan. Hij heeft wel leuk met T gespeeld. R ontdekt het babydeel en kruipt daar heerlijk rond. Als hij moe wordt slaapt hij een tijdje op mijn rug en dat werkt eigenlijk prima zo.

In de middag kijkt C een tijd tv, R slaapt en ik rommel wat op de pc. Verder voer ik een erg lang gesprek met een aankoopmakelaar met wie we ook in zee besluiten te gaan. De plannen worden steeds concreter.

Woensdag

Maaike schrijft op wp-image-1429336598-1675294651-1497253988141 Mijn week #23 Lifestyle weekoverzicht ogentest monkeytown mijn week klusjesman consultatiebureau  Vandaag mag C een dagje extra naar de peuterspeelzaal. Ik breng hem met R op mijn rug weg. Hij speelt daar lekker terwijl R en ik boodschappen doen. Ik schrijf ook een blog terwijl R slaapt en we spelen lekker. Verder doe ik de was, want de luiers die ik binnen kreeg om te testen voor mijn blog moeten voorgewassen worden. Dus maar zorgen dat dat gedaan wordt. 😉

In de middag eigenlijk niet veel anders, een welkome rustige dag!

M is wel laat thuis, hij moet sluiten, dus we eten vrij makkelijk en doen in de avond niet zo veel meer.

Donderdag

Maaike schrijft op 18947374_437903409910061_3310516944435675136_n Mijn week #23 Lifestyle weekoverzicht ogentest monkeytown mijn week klusjesman consultatiebureau  In de ochtend naar de peuterspeelzaal weer. Sinds C meestal op zijn fiets naar de peuterspeelzaal gaat zijn we elke keer aan de vroege kant, erg onhandig. 5 Minuten later weg gaan is handiger.

Ik speel daar nog even met hem, maar de trein gaat niet goed in elkaar. Later krijg ik een foto van de juf waarop het wel is gelukt en C lekker speelt met de trein.

In de middag moeten we de tweede keer de ogentest met C doen op het consultatiebureau. Een oog is redelijk te testen, zijn tweede oog heeft hij geen zin in. We hebben alleen wel de indruk dat hij het niet allemaal ziet dus we krijgen een verwijzing naar de oogarts.

En vandaag komt de winactie van Made with Joy online! Doe je al mee? Het kan nog tot morgenavond!

Vrijdag

Maaike schrijft op wp-image-502339175-88164645-1497254947765 Mijn week #23 Lifestyle weekoverzicht ogentest monkeytown mijn week klusjesman consultatiebureau  Rare dag vandaag. Om 8.15 staat er een klusjesman voor de deur die een nieuwe douchedeur komt plaatsen in de badkamer. Die stond al een jaar in de garage, maar we kwamen er maar niet aan toe om hem er in te zetten. Nu dus eindelijk iemand ingehuurd. Onze kleine badkamer lijkt spontaan een stuk groter.

C is gewoon op de peuterspeelzaal en R slaapt na wat gedoe beneden in de box. Hij ligt er wel heel lief samen met Elmo, de kat. Verder is het rotweer en zijn we dus vooral thuis, ook vanwege de klusjesman natuurlijk.

In de avond zijn we alle vier erg moe, dus vroeg naar bed. Ik kijk nog wel een aflevering van het nieuwe seizoen van Orange is the new black.

Zaterdag

Maaike schrijft op wp-image-2006170469-219313241-1497255486463 Mijn week #23 Lifestyle weekoverzicht ogentest monkeytown mijn week klusjesman consultatiebureau  Vanochtend gaat M naar de praxis om weer spullen te kopen om verder te gaan met het huis. We besluiten voor het plaatsen van kastdeuren nog een keer een klusjesman in te huren, omdat het gewoon teveel werk kost en een klus is waarvan M twijfelt of het gaat lukken.

In de ochtend wordt er oud papier opgehaald en C kijkt met M naar de vuilniswagen. Vindt hij helemaal geweldig.

Ik ben erg moe na een onrustige nacht en in de middag als R slaapt gaat M met C boodschappen doen en even treinen kijken. Ik heb dus 2 uurtjes voor mezelf en lees lekker een boek (en slaap een half uurtje ook).

Zondag

Maaike schrijft op wp-image-561652633-1913311129-1497256033443 Mijn week #23 Lifestyle weekoverzicht ogentest monkeytown mijn week klusjesman consultatiebureau  Na een goede nacht voel ik me een stuk beter gelukkig. M gaat weer klussen in de ochtend. Na de lunch besluit ik even naar de kinderboerderij te gaan met de kindjes. Uiteindelijk rijd ik spontaan door naar vrienden om even bij te kletsen en die vriendin even te helpen bij een cursus voor haar werk.

De kindjes spelen alledrie heerlijk op de grond en het is een rustige en ontspannen middag. M kan ondertussen lekker opschieten met kozijnen schilderen. Ook erg fijn!

In de avond wil R niet slapen. Erg vervelend voor ons, want wij hadden om 9 uur wel het gevoel dat we dat wilden. Uiteindelijk wordt het tegen 11 uur voordat hij slaapt. Gelukkig zelden zo laat.

Hoe was jullie week?

 

 

12 reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge