Mijn week 37: huis verkocht en slaaptraining

Na weken niet geschreven hebben ga ik toch weer proberen een weekoverzicht van de afgelopen week te schrijven en vooral dit bij te gaan houden. Mijn week stond vooral in het teken van het feit dat we ons huis verkocht is. Daarnaast had ik heel veel regelwerk en zijn we Ruub gaan leren zelf in slaap te vallen. Het slaapgebrek werd ons teveel.

Maandag

Maaike schrijft op 21149616_1894589310794209_5338193506210938880_n Mijn week 37: huis verkocht en slaaptraining Lifestyle  weekoverzicht

Ik breng in de ochtend Cas naar de peuterspeelzaal en ga daarna boodschappen doen. Ik kan niet direct naar huis, want er is een tweede bezichtiging van ons huis. Vorige week al een aantal bezichtigingen gehad en nu dus nog een tweede bezichtiging. We hebben ook vrijdag al een bod gehad op ons huis en na de tweede bezichtiging besluiten we met die partij in onderhandeling te gaan. Zij zijn heel flexibel qua overdrachtsdatum en dat is voor ons natuurlijk erg fijn. Eind van de ochtend zijn we er uit. Ons huis verkocht onder voorbehoud van financiering en bouwkundige keuring!

De rest van de dag ben ik bezig met dingen regelen met de aankoopmakelaar, spreek de hypotheekadviseur en dat soort dingen. Daarnaast haal ik natuurlijk Cas op, speel met de kindjes en dergelijke.

Dinsdag

Ook dinsdag ben ik druk met dingen regelen. Ik maak afspraken voor een bezichtiging van een huis waar we interesse in hebben en een afspraak met de hypotheekadviseur. Verder is het rotweer en heb ik erg vermoeide kinderen van een drukke dag.

Ik bouw lekker met de duplo met ze, speel met kinetisch zand, doe wat dingen in huis en we doen lekker rustig aan. In de middag gaan we wel even een cadeautje kopen voor het zoontje van een vriendin die jarig was en morgen langs komt. Cas kiest vol overtuiging  voor een kiepwagen, want die vindt M vast heel erg mooi.

Woensdag

Vanmorgen komt een vriendin met haar zoon langs. Cas en M spelen heerlijk met de kiepwagen die M cadeau kreeg, de brandweer en vermaken zich prima. Ruub ook met hen achterna kruipen trouwens. Heerlijk om te zien hoe goed ze elkaar zo vermaken.

Verder ben ik ongelooflijk moe door alle drukte, maar ook het feit dat Ruub weer dramatisch slaapt. In de middag ga ik toch weer een keer met hem naar de osteopaat. Daar komt hij hopelijk weer wat meer tot rust van en dat zou helpen. Erg fijn dat dat wel iets helpt. Wel trekken we de conclusie dat hij ook gewoon meer moet leren om zelf in slaap te vallen en dat daar energie in gestoken moet gaan worden.

Verder heeft Ruub een hoop lol met onze kat Elmo die dat ook allemaal prima vond.

Maaike schrijft op 21690256_1228155897288717_2043027002524434432_n Mijn week 37: huis verkocht en slaaptraining Lifestyle  weekoverzicht

Donderdag

Peuterspeelzaaldag vandaag, op tijd op en aangekleed dus. Ik ben verder donderdag vooral thuis en doe eigenlijk weinig spannends. Wel grappig moment terwijl Cas zijn brood aan het eten was en Ruub al klaar was. Heel veel lol met een hydrofiel.

Maaike schrijft op IMG_20170914_125040 Mijn week 37: huis verkocht en slaaptraining Lifestyle  weekoverzicht
Maaike schrijft op IMG_20170914_125110 Mijn week 37: huis verkocht en slaaptraining Lifestyle  weekoverzicht

Vrijdag

Ook vandaag gaat Cas weer naar de peuterspeelzaal. Ondertussen komt mijn schoonmoeder hier naar toe. Ik heb haar al een tijd niet gezien door vakantie en daarnaast heb ik in de middag oppas nodig. Als we Cas hebben gehaald en geluncht besluiten we ook nog even naar het centrum te gaan. Cas heeft echt warmere schoenen nodig dus die gaan we maar kopen.

Maaike schrijft op 21569299_1356775414421241_213947207370407936_n Mijn week 37: huis verkocht en slaaptraining Lifestyle  weekoverzicht

Daarna leg ik Ruub op bed en ga weg. Ik heb een afspraak met het uwv dus dat is even spannend. Er na ben ik echt ontzettend moe. Mijn schoonmoeder blijft gezien de tijd wel eten, maar ik ben eigenlijk niet meer echt gezellig. Ik ben gesloopt. Erg vervelend. Als de kindjes op bed liggen ga ik ook snel liggen, want ik hoop me morgen beter te voelen.

Zaterdag

Vandaag bezoek van een vriendin. We gaan samen even naar Bussum Cultureel, maar het is heel rustig en door de regen ook niet zo leuk. Even wat drinken bij brownies&downies is wel leuk, zeker omdat de kindjes daar lekker spelen. De zoektocht naar een winterjas voor Cas lukt nog niet, wat we leuk vinden is er niet in zijn maat.  Het is gezellig en fijn om bij te kletsen.

Verder besluiten we vandaag eindelijk te gaan proberen of Ruub ook zelf in slaap kan vallen in plaats van op ons. Dit vraagt in het begin een hoop gehuil, hij wil gewoon bij ons. Moeilijk, maar naast hem zitten maakt hem minstens net zo boos, dus dan maar iedere paar minuten terug. Het lukt wel en in de avond gaat het al veel sneller.

Zondag

Maaike schrijft op bae8b5d74e4c40c0b96cee0b66eb1158 Mijn week 37: huis verkocht en slaaptraining Lifestyle  weekoverzicht

In de ochtend zijn we vooral bezig met het huishouden en vouw ik een berg was op. De nacht was boven verwachting goed, Ruub lijkt het al door te hebben met zelf in slaap vallen. Geen idee hoe het verder gaat, maar het lijkt echt wel te werken. Ik ben benieuwd hoe het verder gaat.

Na de lunch besluiten we even naar Almere te rijden en in de primark te kijken voor een jas. Op de site lijken een paar leuke te staan. Het wordt de jas op de afbeelding links.

 

 

 

Maaike schrijft op R35397147808480-large Mijn week 37: huis verkocht en slaaptraining Lifestyle  weekoverzicht   Voor Ruub kan dit broekje niet laten hangen. Verder kopen we nog sokken voor M en een donkerrode broek voor Cas. Volgens mij zijn we nu ver klaar voor de winter al.

Daarna rijden we nog even naar landgoed de kemphaan, even uitwaaien en lekker buiten zijn. Cas is niet in een geweldig humeur helaas, maar toch is het even een half uurtje fijn.

Daarna weer naar huis, bedden verschonen en zorgen dat alles weer klaar staat voor een drukke week waar we huizen gaan bezichtigen en een weekend weg gaan met de hele familie van M.

Maaike schrijft op 21690402_1709340989374744_1648132118598909952_n Mijn week 37: huis verkocht en slaaptraining Lifestyle  weekoverzicht

Hoe was jullie week? Hebben jullie wel eens iets gedaan met slaaptraining bij een nog net baby? En hoe dan? En hebben jullie wel eens een huis verkocht en hoe ging dat dan?

13 reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge