Nieuw huis: roomtour kinderkamer Ruub

Zoals jullie wel weten zijn we een maand geleden verhuisd. We zijn natuurlijk nog lang niet klaar in ons huis, maar een aantal ruimtes zijn al redelijk af en ik vind het leuk om wat dingen te laten zien van hoe het is geworden in ons huis. Vandaag begin ik met de roomtour kinderkamer in de kamer van Ruub.

Hoe het was

Toen we dit huis kochten was Ruubs kamer een soort studeerkamer in een rare tint bruin/roze. Voor een indruk hier een foto van funda van toen het huis te koop stond.

Maaike schrijft op 835_1440 Nieuw huis: roomtour kinderkamer Ruub Lifestyle

Roomtour kinderkamer

Toen ik zwanger was van Ruub hebben we zijn babykamer in ons oude huis helemaal naar onze smaak ingericht. We wilden graag iets anders als toen de kamer nog van Cas was. Toen we gingen verhuizen waren we alleen nog absoluut niet uitgekeken op deze kamer. Daarnaast heeft Robin van &Mik ook ongelooflijk leuke en mooie dingen voor ons gemaakt. De gordijnen konden we helaas niet meeverhuizen, maar de posters, de aankleedkussenhoes of het kussentje in de stoel natuurlijk wel. We hebben er dus voor gekozen om de basis hetzelfde te houden, maar wel met een aantal nieuwe producten erbij. Maar om te beginnen eerst een aantal foto’s, dat is natuurlijk het belangrijkste.

Maaike schrijft op lrm_20180218_120641783163073 Nieuw huis: roomtour kinderkamer Ruub Lifestyle

Dit is de kamer vanuit de deuropening. Op de vloer zie je een puzzelmat van Sebra kindermeubelen die ik heb gekregen van Flinders. Het is een hele mooie en stevige mat die erg mooi qua kleur is. Deze vind ik echt een leuke toevoeging aan de kamer, dus erg leuk om erbij te hebben. Op de achtergrond zie je de opbergzak van &Mik die ik bij Ruubs eerste verjaardag kreeg van haar. Daarachter staat het ledikant wat we al langer hadden.

Maaike schrijft op lrm_20180218_120446987810327 Nieuw huis: roomtour kinderkamer Ruub Lifestyle

Een foto van het voorleeshoekje. Naast de posters die we al hadden hangt er nu ook een vossenkop die ik bij mevrouw Groen heb gekocht en een klok die Robin had gemaakt als cadeau in een swap op het forum waar we beiden actief zijn en zij me had getrokken. De stoel komt overigens van ikea.

Maaike schrijft op lrm_20180218_120524868061227 Nieuw huis: roomtour kinderkamer Ruub Lifestyle

Hier het hoekje met de kledingkast en commode. De kast is nieuw en uit de stuva serie. Bewust voor deze serie gekozen, omdat we er op termijn ook de meubels mee kunnen uitbreiden als we willen.

Maaike schrijft op lrm_20180218_1205151346140111 Nieuw huis: roomtour kinderkamer Ruub Lifestyle

Als laatste een foto van de kamer van de andere kant. Ik vind het een sfeervolle kamer geworden die nog wel een tijd leuk blijft als Ruub groter wordt. Ondanks de oranje kleuraccenten in combinatie met het groen op een muur vind ik persoonlijk de kamer nog steeds wel rustig. De puzzelmat is ook erg fijn. Hij is lekker zacht om op te spelen en het breekt alle rechte lijnen in de kamer mooi. Ik ben echt weer zo blij met het eindresultaat!

Wat vinden jullie van de kamer van Ruub? Moet ik voor de rest van het huis ook een roomtour doen?
Deze blogpost bevat een product dat ik heb gekregen voor dit artikel.

8 reacties

  1. Ik vind het leuk om andere kamertjes te zien! Grappig dat smaken zo kunnen verschillen! Die roze bruine kleur hebben wij ook op onze slaapkamer en zijn daar heel blij mee. Een rustige warme sfeer in combinatie met onze meubels. Maar als baby/ kinder kamer zou ik daar ook niet voor kiezen. De kleur groen vind ik leuk in combinatie met oranje en het vosje.

  2. Echt een leuke en vrolijke kamer! En er zijn ook genoeg mogelijkheden om over een paar jaar er een grote jongens kamer van te maken. Wij hebben ook meubels van de stuva serie, echt ideaal!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.