Maaike schrijft op midnight-bh Nieuwe lingerie gekocht bij Superbra Uncategorized

Nieuwe lingerie gekocht bij Superbra

Ik schreef in mijn weekoverzicht er al over dat ik zaterdag een dagje in Rotterdam was met een vriendin. De aanleiding hiervoor was dat er daar sinds een half jaar een lingeriewinkel zit die gespecialiseerd is in D+ lingerie en dan ook nog een stuk betaalbaarder als de bekende merken. Een goede reden dus om nu te gaan kijken, ik had tenslotte geen passende bh meer in mijn kast sinds mijn zwangerschap en borstvoeding.

Superbra

Superbra zit op de zwaanhals in Rotterdam. Voor mij echt een trip down memory lane, want toen ik net op mezelf ging wonen, woonde ik hier een paar minuten vandaan. Maar goed, ik vond van buiten de winkel er al aantrekkelijk uit zien, ruime etalage en vrolijke uitstraling. Ook fijn waren de verschillende maten paspoppen in de etalage.

Je komt binnen in een ruime lichte winkel met veel kleur overal. Echt veel kleur! Zo leuk om te zien wat voor verschillende keuzes er allemaal zijn. Kijk maar even mee naar de foto’s:

Ik vind het er echt ontzettend aantrekkelijk uit zien!

Fitting

We waren, op zaterdagochtend, het grootste deel van de tijd de enigen in de winkel. We werden beiden door een persoon geholpen met een fitting, Daarmee wordt gekeken welke maat je draagt. Niet op de traditionele manier met een meetlint, maar met een bh die in vrijwel alle maten er is en simpelweg passen en kijken wat goed zit. Ik merk ook dat deze bh’s veel beter zitten als die uit het verleden ook al kocht ik die ook bij een goede winkel.

Ik weet niet waar ik ergens anders was uitgekomen qua maat, maar ik vermoed een grotere omvang en kleinere cup en of dat beter zit betwijfel ik echt. Ook de vriendin waarmee ik was kreeg een iets andere cup met name. Wat trouwens heel fijn is is dat hier vanaf omvang 60 t/95 verkocht wordt, dus echt ook met een hele smalle omvang zoals mijn vriendin kan je hier heel goed slagen!

Je krijgt in het pashokje allerlei bh’s aangereikt in de maat die bepaald is. Je hoeft niet per se zelf door de winkel te lopen en het grote voordeel hiervan vind ik dat je je niet hoeft om te kleden, maar ook dat je gewoon vooral ziet wat er in jouw maat te koop is.

Er hangt trouwens wel een badjas die je even om kunt doen als je wel door de winkel wilt lopen. Sowieso zijn de paskamers mooi en ruim, flesje deodorant ontbreekt niet en heel handig, veel plekken voor kleding ophangen.

Maaike schrijft op 19398885_693803874141974_311817700_n-300x111 Nieuwe lingerie gekocht bij Superbra Uncategorized

Wat kocht ik dan?

Nou, 4 bh’s en 2 slipjes. Ik gaf eigenlijk veel te veel geld (ruim €250,-) uit, maar ik werd hier ontzettend blij van en ik kom ook nou niet dagelijks in de buurt. Verder betaal ik zo 80 tot 100 euro voor een passende bh in andere winkels, dus dan is dit al een stuk beter. Daarnaast hing er letterlijk geen enkele passende bh meer in mijn kast dus het was ook erg hard nodig.

Ik heb bij de doorschijnende en de donkerblauwe kanten bh een mooi slipje.

Ik voel me zo veel aantrekkelijker in dezelfde simpele kleding. Na een aantal dagen heb ik minder last van mijn rug en schouders. Of te wel dit was het echt waard! Ik ben er zo blij mee! Het is zo mooi en fijn!

Praktische gegevens

Superbra zit op Zwaanshals 274 in Rotterdam.

Openingstijden:
 • maandag: Gesloten
 • dinsdag-vrijdag: 10:00–17:30
 • zaterdag: 10.30-18.00
 • zondag: 12.00-17.00

De foto’s heb ik gekregen van superbra, maar dit is geen gesponsord artikel!

16 reacties

 1. Ik zou me eigenlijk ook eens vakkundig moeten laten meten. Nu koop ik mijn bh’s meestal bij de Hema. Die zitten wel redelijk. Meestal betaal ik maximaal 15 euro voor een bh… Maar ik denk dat de kwaliteit bij Superbra wel beter zal zijn.

  1. Dat weet ik wel zeker! Het staat ook echt mooier. Ik vind het echt de moeite waard om goede bh’s te hebben terwijl ik ook voornamelijk goedkope kleding heb.

 2. wauw, dit ziet er uit als een echte speciaalzaak die weet waar ze het over hebben! Je ben goed geslaagd zo te horen 😀

  1. Dit is stukken goedkoper als wat ik eerder kocht, nu had ik 4 bh’s met 2 slipjes voor het bedrag waar ik anders eerder 3 bh’s zonder slipjes voor had. Natuurlijk is het veel geld hoor, maar met een grote cup kom je gewoon niet weg met hunkemoller of livera is mijn ervaring. En dan wordt het al snel duur.

 3. Een goede bh is echt heel fijn. Ik moet binnenkort ook weer nieuwe hebben. Het verschil tussen een goed merk en de goedkopere versies merk je echt wel. Deze zaak is jammergenoeg niet echt in de buurt voor me, maar het lijkt me echt een leuke zaak!

 4. Jep, nadat de borstvoeding hier gestopt was heb ik me terug laten met. Bleek ik een cupmaat kleiner gegaan! Dus heb ik gewoon de beha’s afgezworen en dat bevalt me wel. Lijkt me wel een enorm mooie winkel en altijd fijn dat ze tijd nemen voor je.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.