Over Maaike schrijft op

Wie is Maaike?

Maaike schrijft op img_20180707_1917171039484057691668740-225x300 Over Maaike schrijft op Uncategorized

Nou, ik ben Maaike! Hieronder in steekwoorden van alles over mij. Wil je me beter leren kennen lees dan vooral mijn blogs dan wordt er al heel veel duidelijk.

Ik ben: – vrouw – 36 jaar – moeder van 2 zoons (4 en 2) – vrouw van M – werknemer bij een bibliotheek met als taken onderwijsprogramma’s en lezen voor jeugd promoten – ex-juf – blogger -lezer – schrijver – vriendin – ex kankerpatiënt – wasbare luierconsulent en nog veel meer.

Ik hou van:  – mijn man – mijn zoons – mooie boeken – muziek – sauna – bordspellen – escaperooms – lekker eten – bijkletsen met vriendinnen – mijn kinderen zien genieten – lente – kamperen -bubbelbaden – leven. .

Over Maaike schrijft op

Ik ben Maaike schrijft op begonnen, omdat ik het leuk vind om te schrijven. Ik vind het leuk om dingen te delen over wat ik meemaak, me bezighoud of tegen kom. Dit zullen vooral kindgerelateerde onderwerpen zijn, maar een uitstapje naar iets totaal anders zal soms ook gemaakt worden.

Ik blog over het leven bij ons thuis. Dat zijn dus dagelijkse belevenissen, leuke uitjes, wasbare luiers of wat je maar tegen komt in een gezin met jonge kinderen. Verder schrijf ik over mijn verleden als kankerpatiënt en hoe dit mijn leven beïnvloed. Mijn werk komt ook regelmatig voorbij, ik heb gewerkt als leerkracht en nu werk ik bij een bibliotheek. Daarnaast ben ik consulent voor wasbare luiers, dus genoeg om over te schrijven. Kortom, Maaike schrijft op bevat allerlei verhalen over mijn leven

Ik deel veel over mijn leven, maar ook een heleboel niet. In overleg met mijn partner zijn naam of de volledige naam van onze kinderen

Alle teksten zijn door mij geschreven en sta ik achter. Ik kan niet voorkomen dat er misschien soms een inhoudelijk foutje in staat. Mocht je dat ontdekken ben je vrij om te reageren of me een mailtje te sturen.

Op Maaike schrijft op zul je een enkele advertentie vinden en er staan in sommige artikelen affiliate links. Dit zijn links die relevant voor het artikel zijn en als jij een product via die link koopt krijg ik een klein bedragje. Jou kost het niks extra, je helpt mij er alleen mee.