Maaike schrijft op 2017-05-27-13.32.43-139937149-1495890661140 Shoplog: Zara en Ikea Producten

Shoplog: Zara en Ikea

Gisteren waren we, ondanks de warmte, even de stad in geweest en naar ikea geweest. We kwamen er achter dat R alleen een korte broek had die eigenlijk al te strak is, zeker met wasbare luiers, C’s petje te klein was en we wilden wat dingetjes van ikea. Met een lunch en airco daar was dat een prima uitje met dit weer.

Zara

Bij de Zara kochten we een hoedje wat C zelf uit zocht. Erg schattig met die konijntjes. Hij wil hem thuis niet meer op, maar dat komt vast wel weer.

Voor R kochten we 3 korte broeken, een knalblauwe met haaien, een gebroken witte met stipjes en een effen grijze. Vooral de eerste 2 vind ik echt leuk!

Ikea

We wilden al een hele tijd weer eens naar ikea. Eigenlijk vooral voor hele nuttige dingen als nieuwe slabben en een wcborstel. We vonden dat vanochtend een prima idee. Een lunch daar in het restaurant erbij en we hadden zo een prima bezoekje!

Als eerste kochten we dus 2 setjes slabben en een verfschort. Van die laatste hebben we er eentje die voor C inmiddels klein wordt en deze is een slag groter als die van de xenos. Verder de bekende slabben die gewoon fijn zijn. Daarnaast kochten we een fles om water in te doen om op tafel te zetten. Ook kochten we plastic bordjes, nu R meer mee eet kwamen we er tekort en witte schaaltjes voor yoghurt of soep.

Verder kochten we aankleding voor onze badkamer. Een badmat, een wcborstel, of eigenlijk 2, ook een voor de wc beneden, een paar bekers voor de tandenborstels en een zeeppomp en -bakje. Dat ziet er toch wat strakker uit als allerlei verschillende bekers en dingen. Het staat inmiddels in de badkamer en het geeft zo veel meer rust dat alles bij elkaar past.

Dat waren de aankopen van zaterdag. Allerlei kleine dingetjes die het allemaal net wat mooier en netter maken of gewoon nuttig zijn. 😉 Ik ben er blij mee!

21 reacties

    1. Ja zeker met lunch en in het restaurant even spelen erbij. 😉 Zara zit hier in een overdekt winkelcentrum en is ook goed te doen dus. H&m waren we ook daar maar kochten we niks. 🙂

  1. Wat heb je leuke dingen gekocht. Wij zijn gisteren ook de stad in geweest mijn a.s. moest nog een broek hebben voor ons huwelijksfeest. Het is een hele mooie linnenbroek geworden!

  2. In de zara vind ik wel altijd wel iets voor m’n Kids, m’n man of mij die keren dat ik de winkel binnenga..en de ikea, tja, dat is m’n verslaving.. Hahaha

  3. Is het heel raar dat ik blij wordt van de ikea haha. Ik vind hun badmatten echt de fijnste die er zijn. Ik heb zelf nu de kleine ronde omdat die ook in de wc passen en hou van alles het zelfde haha. Ik vind de korte broeken trouwens geweldig, denk dat ik voor mijn mini man ook maar is bij de zara moet gaan kijken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.