Maaike schrijft op sinterklaas-blog-hop-2017 Sinterklaas bloghop (met winactie!) -gesloten- Producten

Sinterklaas bloghop (met winactie!) -gesloten-

Liep gisteren de get to know the blogger hop af en vandaag heb ik alweer een nieuwe bloghop. En daarbij dus alweer een winactie! Volgens mij is november feestmaand op mijn blog! Met de sinterklaashop kan je kennismaken met een heel aantal leuke (mama)blogs uit Nederland en België. Net zoals bij de andere bloghop kan je bij je sinterklaashop ook weer leuke prijzen winnen!

Maaike schrijft op sinterklaas-blog-hop-2017-300x251 Sinterklaas bloghop (met winactie!) -gesloten- Producten

Wat is een bloghop?

Voor het geval je vorige week bij mij nog niet hebt meegelezen even een korte uitleg over een bloghop. Het is een manier om kennis te maken met nieuwe blogs. Als het goed is ben je via Janske naar mijn blog gehopt. Of je bent hier gestart, lees dan vooral verder hoe je het rondje start. Ik verwijs jou weer door naar meer met mama en zij verwijst jou weer door naar de volgende blog. Je hebt het rondje vol gemaakt als je weer bij mijn blog eindigt. Ik hoop dat je dit net zo leuk vind als ik en vooral meedoet met allerlei leuke winacties! Veel plezier bij het mee doen aan de sinterklaashop en op de volgende blogs!

Wie is Maaike dan?

Ik ben Maaike! Ik ben 35 jaar, getrouwd met een geweldige man en moeder van 2 zoons. Ik schrijf op Maaike schrijft op over het leven bij ons thuis. Ons leven waarin op dit moment van alles gebeurt. We gaan begin 2018 verhuizen. Ik ben aan het solliciteren na jaren thuis geweest te zijn. Natuurlijk zorgen we vooral voor een peuter en een dreumes. Je komt hier blogs tegen over deze onderwerpen, een turn back time serie terug naar de tijd dat ik kanker had, ik schrijf over wasbare luiers en andere leuke producten. Veel onderwerpen zijn gerelateerd aan ouderschap en opvoeding. Ik zou zeggen lees wat op mijn blog en ik hoop dat het je aanspreekt!

Waar kom je vandaan en ga je naar toe?

Ik zei het net al, als het goed is kom je vanaf de blog van Janske naar mijn blog toe. Toch wil ik even iets over haar blog zeggen. Ze heeft namelijk een erg leuke blog over haar dochters, haar leven als moeder, regelmatig leuke winacties en leuke blogfeestjes (waar ik al een keer co host voor mocht zijn). Ik vind het een leuke en gezellige blog waar ik regelmatig een kijkje neem! Ik moest ook erg lachen om de uitspraken van haar peuter, zo herkenbaar sommige dingen.

De blog waar je naar toe mag hoppen is die van Maddy! Maddy is moeder van 3 kinderen en blogt op meer met mama over het leven met een baby en twee kleuters. Ze heeft regelmatig leuke reviews, persoonlijke verhalen en leuke recepten. Deze week schreef ze over haar kleine jongen die toch alweer zo groot is. Mooi om te lezen. Ook dit is een blog die ik graag lees!

En dan nu de winactie!

Als laatste rest mij nog te vertellen wat je bij mij kunt winnen en wat je hiervoor moet doen. Joyce van Made with Joy maakt dit jaar ontzettend leuke gepersonaliseerde sintzakken en pietenmutsen met naam. Van beiden kan je er hier een winnen als pakket! Hieronder een foto voor een goede indruk.

Maaike schrijft op img-20171101-wa00011256112746 Sinterklaas bloghop (met winactie!) -gesloten- Producten

De sintzakken komen met je eigen naam en op de pietenmuts komt ook een naam naar keuze. Hieronder de mogelijke kleurkeuzes.

Maaike schrijft op img-20171031-wa0001451746268 Sinterklaas bloghop (met winactie!) -gesloten- Producten
Wat moet je doen om te winnen?
 • Laat hieronder een leuke reactie met geldig emailadres achter zodat ik weet dat je kans wilt maken op de dit sintpakket.
 • Like mijn facebookpagina en die van Made with Joy. 
 • Voor een extra winkans kun je het berichten delen op facebook, iemand taggen in mijn bericht of mij volgen op instagram. Ook Made with Joy volgen op instagram geeft een extra winkans.

De winnaar wordt op 26 november bekend gemaakt. Ik zal de winnaar mailen en je emailadres doorgeven aan Made with Joy. Als ik binnen 48 uur geen reactie heb ontvangen zal ik een nieuwe winnaar trekken. De winnaar komt ook op facebook te staan. Als je snel reageert kan deze prijs nog makkelijk voor 5 december bij je in huis zijn!

Deze winactie wordt gesponsord door Made with Joy. 

43 reacties

 1. Wat superleuk! Ik volg je blog al, maar vind het wel tof om ook andere bliggers te leren kennen. Doe dus graag mee met jullie actie! Volg jullie allebei op fb en ig

 2. Wat een leuke winactie en helemaal in het thema! Voor ons een feest met gouden randje ✨. Zo hebben mama en papa elkaar leren kennen hihi als piet! De laatste keer heb ik mee gedaan toen Liselotte een half jaar oud was. Papa is nog steeds de leukste piet bij ons in de stad . Onze Liselotte vond het gisteren een hele gezellige dag! Nu weten de meeste pieten hier al haar naam, maar ze vieren het ook op school 😉 dus zou super zijn! Een mooie gepersonaliseerde zak lijkt me ook super leuk! Hihi en ook erg handig! Mijn zak wordt nu gebruikt om mee te spelen.

 3. Wat een leuke set, hier zou ik graag mijn zus Chantal blij mee maken en als ik zou winnen mag zij de naam doorgeven van ons neefje die in februari geboren wordt want die wil ik natuurlijk nog helemaal niet niet weten 😀

 4. Wij willen zeker kans maken op dit geweldigde pakket! Extra dikke duimen en ik heb je pagina’s gevolgd/geliked! Wat een leuke artikelen!

 5. Ach wat schattig!
  Dat wil ik wel winnen

  Ik volgde je al op insta maar nu ook op fb. (En ook madewithjoy)

 6. Echt een hele leuk winactie! Wordt alleen nog moeilijk kiezen voor wie het gaat worden mijn zoontje of dochtertje 😉

 7. Super leuk! Gisteren allemaal kindjes gezien met mutsen met hun naam er op. Heel handig voor de pieten en sinterklaas! Ik doe graag mee voor onze zoon. Wat was hij blij en aan het genieten gisteren van de intocht! Ookvia Facebook en Instagram gereageerd!

 8. Wauw, de perfecte winactie voor mijn zoontje! Hij ontdekt nu net de Pietenmuts en zijn lievelingskleur is rood. Wat zou hij blij worden van zo’n leuke muts!
  Ik heb helaas geen FB.

 9. Superleuk zeg. ik doe graag mee, dit pakketje met naam maakt het natuurlijk helemaal af. ik volg beide fb paginas en beide ig paginas

 10. Super zo’n Sinterklaashop met leuke dingen te winnen.
  Ik doe graag mee voor de kleinzoon.
  Wat een leuk zo’n Sintzak en Pietenmuts met zijn naam.
  Graag doe ik voor hem mee, maar heb geen Facebook, volg sinds kort wel op bloglovin.

 11. Hele leuke winactie. Mijn oudste is voor het eerste jaar helemaal onder de indruk van het hele Sintgebeuren, dus dit zou een geweldig leuke prijs voor haar zijn!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.