Sinterklaas bloghop (met winactie!) -gesloten-

Liep gisteren de get to know the blogger hop af en vandaag heb ik alweer een nieuwe bloghop. En daarbij dus alweer een winactie! Volgens mij is november feestmaand op mijn blog! Met de sinterklaashop kan je kennismaken met een heel aantal leuke (mama)blogs uit Nederland en België. Net zoals bij de andere bloghop kan je bij je sinterklaashop ook weer leuke prijzen winnen!

Maaike schrijft op sinterklaas-blog-hop-2017-300x251 Sinterklaas bloghop (met winactie!) -gesloten- Producten

Wat is een bloghop?

Voor het geval je vorige week bij mij nog niet hebt meegelezen even een korte uitleg over een bloghop. Het is een manier om kennis te maken met nieuwe blogs. Als het goed is ben je via Janske naar mijn blog gehopt. Of je bent hier gestart, lees dan vooral verder hoe je het rondje start. Ik verwijs jou weer door naar meer met mama en zij verwijst jou weer door naar de volgende blog. Je hebt het rondje vol gemaakt als je weer bij mijn blog eindigt. Ik hoop dat je dit net zo leuk vind als ik en vooral meedoet met allerlei leuke winacties! Veel plezier bij het mee doen aan de sinterklaashop en op de volgende blogs!

Wie is Maaike dan?

Ik ben Maaike! Ik ben 35 jaar, getrouwd met een geweldige man en moeder van 2 zoons. Ik schrijf op Maaike schrijft op over het leven bij ons thuis. Ons leven waarin op dit moment van alles gebeurt. We gaan begin 2018 verhuizen. Ik ben aan het solliciteren na jaren thuis geweest te zijn. Natuurlijk zorgen we vooral voor een peuter en een dreumes. Je komt hier blogs tegen over deze onderwerpen, een turn back time serie terug naar de tijd dat ik kanker had, ik schrijf over wasbare luiers en andere leuke producten. Veel onderwerpen zijn gerelateerd aan ouderschap en opvoeding. Ik zou zeggen lees wat op mijn blog en ik hoop dat het je aanspreekt!

Waar kom je vandaan en ga je naar toe?

Ik zei het net al, als het goed is kom je vanaf de blog van Janske naar mijn blog toe. Toch wil ik even iets over haar blog zeggen. Ze heeft namelijk een erg leuke blog over haar dochters, haar leven als moeder, regelmatig leuke winacties en leuke blogfeestjes (waar ik al een keer co host voor mocht zijn). Ik vind het een leuke en gezellige blog waar ik regelmatig een kijkje neem! Ik moest ook erg lachen om de uitspraken van haar peuter, zo herkenbaar sommige dingen.

De blog waar je naar toe mag hoppen is die van Maddy! Maddy is moeder van 3 kinderen en blogt op meer met mama over het leven met een baby en twee kleuters. Ze heeft regelmatig leuke reviews, persoonlijke verhalen en leuke recepten. Deze week schreef ze over haar kleine jongen die toch alweer zo groot is. Mooi om te lezen. Ook dit is een blog die ik graag lees!

En dan nu de winactie!

Als laatste rest mij nog te vertellen wat je bij mij kunt winnen en wat je hiervoor moet doen. Joyce van Made with Joy maakt dit jaar ontzettend leuke gepersonaliseerde sintzakken en pietenmutsen met naam. Van beiden kan je er hier een winnen als pakket! Hieronder een foto voor een goede indruk.

Maaike schrijft op img-20171101-wa00011256112746 Sinterklaas bloghop (met winactie!) -gesloten- Producten

De sintzakken komen met je eigen naam en op de pietenmuts komt ook een naam naar keuze. Hieronder de mogelijke kleurkeuzes.

Maaike schrijft op img-20171031-wa0001451746268 Sinterklaas bloghop (met winactie!) -gesloten- Producten
Wat moet je doen om te winnen?
  • Laat hieronder een leuke reactie met geldig emailadres achter zodat ik weet dat je kans wilt maken op de dit sintpakket.
  • Like mijn facebookpagina en die van Made with Joy. 
  • Voor een extra winkans kun je het berichten delen op facebook, iemand taggen in mijn bericht of mij volgen op instagram. Ook Made with Joy volgen op instagram geeft een extra winkans.

De winnaar wordt op 26 november bekend gemaakt. Ik zal de winnaar mailen en je emailadres doorgeven aan Made with Joy. Als ik binnen 48 uur geen reactie heb ontvangen zal ik een nieuwe winnaar trekken. De winnaar komt ook op facebook te staan. Als je snel reageert kan deze prijs nog makkelijk voor 5 december bij je in huis zijn!

Deze winactie wordt gesponsord door Made with Joy. 

43 reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge