Maaike schrijft op stop-sign-319045_640 Tag: 15 dingen die niemand vraagt Lifestyle

Tag: 15 dingen die niemand vraagt

Ik vond het wel weer eens tijd voor een tag. Deze keer een luchtige met 15 dingen die niemand vraagt. Ik vond hem op Dammis ding en vond de vragen wel grappig. Ik had wel even behoefte aan een luchtige blogpost en ik denk dat deze er perfect aan voldoet.

Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?

Het liefst dicht. Mijn man heeft nog wel eens de neiging de deuren niet dicht te doen en meestal doe ik ze dan alsnog dicht, want het staat zo irritant. De schuifdeur maakt praktisch niet uit, maar de inbouwkast heeft gewone deuren en als die open staan kan ik niet eens er langs, dus die zijn sowieso dicht.

 2 Neem je mini flesjes shampoo enzo mee uit hotels?

Een heel enkele keer, maar dan moeten ze wel heel lekker zijn. De standaard flesjes boeien me niet zo, maar toen ik een keer erg fijne rituals vond heb ik ze wel meegenomen.

3 Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?Maaike schrijft op stop-sign-319045_640-300x201 Tag: 15 dingen die niemand vraagt Lifestyle

Ja, ooit toen ik 17 was geloof ik. Tenminste een verkeersbord. Een vriendin had bedacht dat ze er een als tafelblad wilde gebruiken dus op een avond zijn we er een van halen. Speciaal een bij een laag muurtje uitgezocht zodat we er überhaupt bij konden. Vraag me nu af waarom we dit destijds leuk vonden.

4 Gebruik je to-do lijstjes?

Ja, fijn voor overzicht en het geeft me rust, omdat ik weet dat ik niet meer wat ik allemaal moet doen.

5 Heb je sproeten?

Niet veel meer. Vroeger had ik er meer. Heb er nog wel op mijn schouders nog wel wat.

 6 Heb je ooit in de bosjes geplast?

Vaak, zeker tijdens zeilvakanties waar we regelmatig buiten havens sliepen moest het wel.

7 Hoe groot is je bed?

Groot, 180 bij 220. De breedte vind ik zelf wel fijn, want ik slaap regelmatig onrustig. De lengte is vanwege de lengte van M, anders steken zijn voeten uit. We hebben trouwens ook twee dekbedden, vinden we veel fijner.

8 Ben je lui?

Soms, ik vind het heerlijk om niks te doen en te hangen, maar het moet niet altijd zijn. Ik denk wel dat ik soms lui ben in klusjes die ik niet leuk vind. Ik laat ze te makkelijk liggen.

 9 Is er iets waar je je nu aan irriteert?

Dat mijn baby net niet slaapt en onrustig blijft (ik schrijf dit nu om 20:15 uur). Wakker en spelen is niet erg, slapen is fijn, maar al een half uur zo er tussen in is gewoon niet handig. Ga lekker slapen, Ruub.

10.Kauw je op potloden en pennen?

Zelden, vroeger wel vaker.

 11.Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?

Behalve dat het al heel lang niet meer zo heet, ja ik heb van mijn achtste tot mijn zestiende bij de scouting gezeten. Erg leuk en gezellig ondanks het stoffige imago.

 12 Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?

Met Cas mee. Ik zet ze voor mezelf zelden aan.

 13 Tel je de treden als je de trap oploopt?

Nee.

14 Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?

Hooguit om gek te doen met mijn kinderen anders niet.

15 Weet je hoe je het oliepeil van een auto moet checken?

Ja, ik weet hoe het moet, maar doe het zelden.

Dit waren mijn antwoorden op deze vragen. Ik ben ook wel benieuwd naar de antwoorden van andere bloggers. Ik tag Renmeisje, Eke Brouwer en Sylvia (a lovely adventure), Wendy (Wendy’s leven) en Romy (suikerblogblog) en hoop dat jullie hem ook invullen. Linken jullie me even als het online staat dan weet ik zeker dat ik hem tegen kom.

De afbeelding van het verkeersbord komt van pixabay.

21 reacties

  1. Leuke vragen en grappig om te lezen dat dus blijkbaar sommige mensen wel de traptreden tellen… ik doe dat dus ook niet. En de vraag over die kledingkast deur haha. Bij ons staat hij altijd open zowel die van zijn kant als die van mijn kant! Haha!

  2. Haha, leuk dat je een bord hebt gestolen. De meeste mensen die deze tag beantwoorden zeggen daar standaard nee. Leuk dat er eens een ander antwoord op gegeven wordt.
    Liefs,
    Elles

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.