Te hoge eisen?

En toen was het na een vliegende start op mijn blog ineens ontzettend stil. Ondanks dat ik graag schrijf, ondanks dat ik graag een leuke blog wil hebben…

Ik vond dat ik dagelijks een blogje moest plaatsen. Ik vond dat ik elke keer inhoudelijk goede stukken moest plaatsen. Gewoon wat tikken was niet genoeg. Dat in combinatie met ziek zijn, veel te weinig slaap en gewoon drukte lukte natuurlijk niet.

Oftewel ik start opnieuw. Nu gewoon met schrijven als ik zin heb. Schrijven over wat me bezig houdt. Niet per se een weekoverzicht met heel veel foto’s. Misschien verschijnt er soms even geen blog, dan heb ik even geen tijd of zin om te schrijven. Misschien komen er ineens meerdere blogs in een week, dan heb ik er wel zin in.

Ik zie het wel. Hoe dan ook: een nieuwe start voor mijn blog!

4 reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge