Maaike schrijft op lrm_20171012_115454207569308 Vragen aan mijn kind 2: Cas 3,5 jaar Ouderschap

Vragen aan mijn kind 2: Cas 3,5 jaar

Een maand of 3 geleden had ik de vragen aan mijn kind lijst al een keer ingevuld. Het lijkt me leuk om dit regelmatig te herhalen, dus bij deze! Ik vind na 3 maanden het leuk om eens te kijken wat Cas nu voor antwoorden geeft en ben benieuwd of zijn antwoorden zijn veranderd. Vragen aan mijn kind 2 dus!

De vragen en antwoordenMaaike schrijft op lrm_20171012_115454207569308-225x300 Vragen aan mijn kind 2: Cas 3,5 jaar Ouderschap

 • Hoe heet je?
  Cas
 • Hoe oud ben je?
  Oh ik ben 4
 • Wanneer ben je jarig?
  Van 10
 • Hoe oud is mama?
  Ook 10 ben jij mama
 • Waar woon je?
  In huisnummer, In Bussum. Ik woon in Bussum. Ik woon in huisnummer 8.
 • Waar ben je geboren?
  Ik ben in een grote jongen geboort.
 • Wat is je lievelingskleur?
  Blauw
 • Wat is je lievelingseten?
  Wraps is mijn lievelingslingseten
 • Wat vind je vies?
  Stinkende wolken vind ik vies.
 • Wie is je beste vriend?
  Elmo (onze poes)
 • Wat is je lievelingsliedje?
  Nee
 • Wat is je lievelingsfilm?
  Blaze is mijn lievelingsfilm
 • Wat is je lievelingsboek?
  Het van het treinen
 • Wat is je lievelingsdier?
  Leeuwen
 • Waar ben je bang voor?
  Voor het monster
 • Waar word je blij van?
  Van televisie
 • Wat vind je stom?
  Een krokodillen en giraffen wel
 • Waar ga je het liefst naar toe?
  Naar R (vriendin waar hij gaat logeren)
 • Welke sport vind je het leukst?
  Uhm uhm uhm van een kleurenrace
 • Wat vind je leuk om te doen?
  Logeren
 • Wat kun je heel goed?
  Spelen
 • Wat kun je niet zo goed?
  Fietsen
 • Wat is je grootste wens?
  Een paraplu is mijn wens.
 • Wat is liefde?
  Een een een schoonmaken!

Het valt me op in vergelijking met 3 maanden geleden dat Cas antwoorden al een stuk minder random zijn. Sommige natuurlijk nog wel, wat schoonmaken met liefde te maken heeft weet ik ook niet, maar toch. Hij komt ook een heel eind met ons adres. Zijn leeftijd is duidelijk nog wel een uitdaging en sommige vragen zijn zeker te abstract. Ik vind het wel heel leuk om deze ontwikkeling te zien!

16 reacties

 1. Leuk dat je de antwoorden zo hebt opgeschreven zoals hij het ook daadwerkelijk heeft gezegd. De ontwikkeling van kinderen gaat zó snel. Goed om dat – ook op deze manier – bij te houden. Ik was in het begin heel erg van alles opschrijven in een boekje. Toen was het boekje vol. Te weinig tijd. En nu heb ik ineens zoveel gemist 🙁

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.