Maaike schrijft op 2017-06-16-13.31.35-e1499933728272 Vragen aan mijn kind ( C: 3 jaar 3 maanden) Ouderschap vragen aan mijn kind

Vragen aan mijn kind ( C: 3 jaar 3 maanden)

Ik kwam op facebook deze lijst met vragen tegen en ik vond het leuk om ze aan C te gaan stellen. Ik was wel benieuwd wat voor antwoorden hij me zou geven. Het lijkt me leuk om de vragen aan mijn kind lijst met enige regelmaat te herhalen en zo te kijken hoe de antwoorden veranderen.

Vragen aan mijn kind

 • Hoe heet je?Maaike schrijft op 2017-06-16-13.31.35-e1499933728272-169x300 Vragen aan mijn kind ( C: 3 jaar 3 maanden) Ouderschap vragen aan mijn kind
  Uhh nee C (zijn voornaam)
 • Hoe oud ben je?
  nee
 • Wanneer ben je jarig?
  ja
 • Hoe oud is mama?
  nee
 • Waar woon je?
  Ja bij oma
 • Waar ben je geboren?
  nee
 • Wat is je lievelingskleur?
  blauw geel
 • Wat is je lievelingseten?
  broodje
 • Wat vind je vies?
  pap
 • Wie is je beste vriend?
  M (naam van zoon van een vriendin van me)
 • Wat is je lievelingsliedje?
  Nee
 • Wat is je lievelingsfilm?
  brandweerbrand Sam
 • Wat is je lievelingsboek?
  mmm de uhhh de over de treinen
 • Wat is je lievelingsdier?
  nou de koeien!
 • Waar ben je bang voor?
  huh voorre. Ik ben voor een koe bang.
 • Waar word je blij van?
  Ja
 • Wat vind je stom?
  De tuin
 • Waar ga je het liefst naar toe?
  de kinderboerderij
 • Welke sport vind je het leukst?
  Nou de met de bal. Ik wil met de bal met stippen voetballen.
 • Wat vind je leuk om te doen?
  Naar de kinderboerderij gaan.
 • Wat kun je heel goed?
  Nee
 • Wat kun je niet zo goed?
  Groot
 • Wat is je grootste wens?
  Spelen met de bal
 • Wat is liefde?
  …. geen antwoord

Zo grappig dat hij volgens mij een aantal willekeurige antwoorden heeft gegeven. C ontbijt iedere morgen met pap en vindt het heerlijk. Hij speelt ontzettend graag in de tuin, dus waarom die nou stom is? Hij antwoord met nee als hij het antwoord niet weet.

Hebben jullie dit soort vragen wel eens gesteld aan je kind? En wat voor antwoorden kreeg je?

Facebook Comments

12 reacties

 1. Ben heel benieuwd hoe hij dit in de toekomst gaat beantwoorden. Grappig dat hij juist pap noemt als niet lekker. Rose (bijna 3) vroeg ik vandaag toevallig naar haar ervaring in de Julianatoren. ‘Ik vond het leuk. Maar jammer dat ik niet in de achtbaan mocht, want ik had het echt wel gedurfd. En ik zou eigenlijk ook van de glijbaan willen.’ Kortom, ze vond het leuk, maar… Geweldige leeftijd! 😀
  Merel onlangs geplaatst…Bloggerblunders: over te laat komen en de belangrijkste momenten missenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge