Maaike schrijft op pexels-photo-262508 Waarom blog ik? Lifestyle

Waarom blog ik?

Ik ben natuurlijk met een reden begonnen aan deze blog. Een jaar of 2/3 geleden al, maar zeker recent ben ik natuurlijk weer verder gegaan en dit keer op een eigen domein. Stuk uitgebreider dus.

Ik ben gaan bloggen omdat…..

 • Ik van schrijven hou.
 • Ik graag mijn gedachten op papier zet en een mening vorm.
 • Ik de interactie met anderen leuk vind.
 • Ik zelf graag blogs lees.
 • Ik het leuk vind een mooie website te maken en dingen daar voor uit te zoeken.
 • Ik graag iets voor mezelf wilde doen.
 • Ik altijd genoeg te vertellen heb.

Veel redenen die behoorlijk in elkaars verlengde liggen. Ik merk dat ik hier veel profijt uit haal en veel plezier heb in het schrijven en knutselen aan mijn blog. Ik kijk ook uit naar een mooie header die gemaakt wordt en dan hopelijk een iets meer eigen site in plaats van een thema waar ik wat kleurtjes in heb aangepast.

Ik hoop dat jullie ook graag lezen wat ik schrijf. Nog zinnige adviezen of tips om mijn blog leuker te maken? En als je zelf een blog hebt, waarom blog jij?

De uitgelichte afbeelding komt van www.pexels.com

14 reacties

 1. Dag Maaike! Met een mooie header zal de website een leuke aanvulling hebben. Ik steek heel wat tijd in het nemen van mijn eigen foto’s. Mooie achtergrond uitzoeken en wat bijlichten in Lightroom. Misschien is dat nog een idee?

 2. Wat mij trekt naar een blog, zijn eerlijke oprechte stukken. Als je onderweg bent, krijg je soms aanbiedingen om iets te promoten of te reviewen en daarbij zie je wanneer het echt een gekocht artikel is. (Dit is niet war ik bij jou zie, maar waar ik je een tip over wil geven.) Eerlijkheid en oprechtheid is heel belangrijk om geloofwaardig te zijn. Je hoeft geen blog vol foto’s te zijn, om je blog een persoonlijk gezicht te geven, maar zoals al eerder gezegd, een goede gravatar foto laat zien wie de persoon achter de blog is. Succes en veel plezier!!!!

 3. Ik ben heel benieuwd naar wat er allemaal nog gaat komen. Ik houd ervan als mensen goed kunnen schrijven en er een persoonlijk tintje aan kunnen geven. Ben ook heel beneuwd naar hoe je site er uiteindelijk uit komt te zien.

 4. Ik blog omdat ik daar enrom van energie van krijg. Beauty is altijd mijn passie geweest en nu kan ik dat delen met de wereld.

 5. Ik begon destijds met bloggen met het idee om anderen informatie te geven en herkenning. Ik was fulltime thuis met de kinderen en kon hier nergens informatie over vinden. Zo ben ik ooit begonnen.

  Inmiddels is bloggen een echte uitlaatklep geworden en bovendien mijn werk.

 6. Ik heb zowat precies dezelfde redenen waarom ik blog als jij. En daarnaast is mijn foodblog ook een makkelijke manier voor mezelf om mijn lievelings recepten snel online terug te kunnen vinden 😉
  Maar het belangrijkste vind ik eigenlijk dat ik er plezier aan beleef. Ik ben benieuwd hoe jij de overstap naar een eigen domein vind; ik vond het nog best een gedoe.

  1. Het is soms ook een gedoe. Zeker het feit dat je alles echt zelf moet doen, ook bij problemen. Aan de andere kant heb ik er ook heel veel lol in en is het echt wel goed te doen. Ik ben met een basis lay-out begonnen en die steeds meer aan het tweaken. Nu net een logo af dat iemand gemaakt heeft en er komt ook een header aan binnenkort.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.