Wasbare luier: blueberry coverall

Al weer een tijdje geleden, maar het is weer tijd voor een review van een wasbare luier. Of eigenlijk, deze keer een overbroekje. De tweedelige wasbare luiers hebben een overbroekje nodig. Billenboetiek was zo lief om mij een blueberry coverall op te sturen voor een review.

Ik heb een geweldig printje mogen uitzoeken, wat Cas echt prachtig vindt. Hij meldt elke keer als hij hem ziet dat de dinosaurussen zo mooi zijn.

Maaike schrijft op dsc_0376139570228 Wasbare luier: blueberry coverall Producten  wasbare luiers blueberry coverall blueberry

Werking

Een overbroekje werkt eigenlijk heel erg simpel. Je hebt een luier die een overbroekje nodig heeft, zoals little lamb, waar ik eerder over schreef. Dit is de absorberende luier, daar over heen moet een overbroekje wat het vocht binnen de luier houdt. Je hebt deze in allerlei vormen en maten, maar ik heb dus nu de blueberry coverall om te testen. In het volgende filmpje van blueberry zelf zie je goed hoe hij werkt, dat is nog veel duidelijker als wat ik er over kan vertellen.

Ik heb het overbroekje voornamelijk gebruikt over een little lamb voorgevormde luier en een bambino mio vouwluier, maar ook over totsbots bamboozle (maat 2 en 3), verschillende popolini luiers past hij prima. Ik vermoed overigens over de meeste tweedelige luiers.

Voordelen

  • De blueberry coverall is gemaakt van ontzettend stevige stof. Ik vind hem qua stof en model vergelijkbaar met mijn favoriet de BestBottom behalve dat hij hoger op de buik eindigt. Dit is ook nodig om goed over tweedelige luiers te passen.
  • Dubbele lekgootjes die heel mooi aansluiten.
  • Zowel Cas als Ruub passen dit overbroekje goed, kleinere kindjes ook nog wel, het gaat dus lang mee. Hoewel Cas overdag geen luiers meer draagt, maar toch. Hij is ook verstelbaar.
  • Eerlijke productie in de VS (Arkansas).\
  • Geweldige en vrolijke printjes!
Maaike schrijft op dsc_0377907552123 Wasbare luier: blueberry coverall Producten  wasbare luiers blueberry coverall blueberry

Nadelen

  • De drukknopen gaan soms erg moeilijk open, voordeel is natuurlijk dat ze goed dicht blijven zitten en je kindje ze niet open krijgt, maar nadeel is dat ik het zelf ook soms moeilijk vind.

Heel stom misschien, maar ik kan weinig andere nadelen verzinnen. Het overbroekje zit gewoon heel erg mooi en werkt prima. Ik vind het een van de fijnste die ik heb of heb geprobeerd.

Specificaties

Maatvoering

Geschikt voor kindjes van 5 t/m 18 kilo.

Materialen

Polyester (pul)

Prijs

€19,-

Waar te koop?

De blueberry coverall is onder andere te koop bij billenboetiek.

Maaike schrijft op DSC_0381 Wasbare luier: blueberry coverall Producten  wasbare luiers blueberry coverall blueberry
Maaike schrijft op DSC_0380 Wasbare luier: blueberry coverall Producten  wasbare luiers blueberry coverall blueberry

Gesponsord: Ik heb dit overbroekje van billenboetiek gekregen om te reviewen. 

32 reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge