Maaike schrijft op 2017-06-15-14.46.15-e1497882564774 Mijn week #24 huizen, tandjes en Rotterdam Lifestyle

Mijn week #24 huizen, tandjes en Rotterdam

Mijn week komt vanaf deze week een dagje later online. Ik merkte dat ik elke keer in het weekend te weinig tijd had om dit te maken en daarom niet op het moment online kwam dat ik wilde. Gewoon zonde dus vanaf nu op dinsdag!

Dit was een erg drukke week. Een week met veel tranen en onrust bij R. Een week met allerlei huizen afspraken. En een week waarin ik een dagje naar Rotterdam ging met een vriendin.

Maandag

Klusjesman boven aan het werk dus dan maar even op mij #slapen. #project3652017nl #project365maaike #baby

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaikeschrijftop) op


Maandagochtend gaat C zoals gewoonlijk naar de peuterspeelzaal. Met R ben ik thuis, hij slaapt heerlijk lang en ik schrijf lekker voor mijn blog en kijk even orange is the new black.

Eind van de ochtend komt mijn schoonmoeder op bezoek. Samen halen we C op en lunchen. Na een slechte nacht ben ik erg moe dus als R slaapt ga ik ook even een half uurtje liggen om bij te komen.

In de middag hebben we een afspraak met een hypotheekadviseur dus oma blijft even bij de kindjes terwijl wij er heen gaan. Ondanks wat me eerder per mail verteld werd konden zijn niks anders voor ons doen als de concurrent die wij veel prettiger vonden. Verspilde tijd dus, helaas.

Mijn schoonmoeder eet gezellig mee en in de avond zijn we moe en gaan dus vroeg naar bed.

Dinsdag

#200volgers! Zo leuk om die groei van de laatste tijd te zien! #Bedankt allemaal! #project3652017nl #project365maaike

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaikeschrijftop) op


Dinsdag is een rustige dag tot het eind van de middag. Ik doe het huishouden, probeer het opgeruimd te houden en speel lekker met de kindjes. Eind van de middag komt er een makelaar langs om ons huis te bekijken en verkoopadvies te krijgen. Een prima gesprek volgt, eind van de week krijgen we het advies.

Verder behaal ik 200 volgers op instagram en dat vind ik eigenlijk wel een mijlpaal!

Woensdag

Even naar de #dierenwinkel voor vlooiendruppels en natuurlijk #dieren kijken. #project3652017nl #project365maaike

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaikeschrijftop) op


Woensdag ben ik thuis met de kindjes. Ik besluit nadat R heeft geslapen naar de dierenwinkel te wandelen voor vlooiendruppels en bij de bakker brood te halen. C gaat op zijn loopfiets. We kijken natuurlijk naar de dieren en zijn lekker buiten. R is erg huilerig en ik heb het vermoeden dat er meerdere tandjes onderweg zijn. Even afleiding is dus wel fijn.

De rest van de dag ben ik bezig met dingetjes regelen, huishouden en vooral R troosten helaas.

Donderdag

Wachten op de #trein naar papa! #dragen #ns

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaikeschrijftop) op


Donderdagochtend gaat C naar de peuterspeelzaal als gewoonlijk. R heeft koorts maar is desondanks wel vrolijk. Ik hoor dat de webshop babybij ermee stopt en weet een nieuwe drager waar R ook in past te bemachtigen. Niet mijn eerste keus, tula, maar wel een emeibaby voor een erg leuke prijs.

In de middag ga ik met de trein naar het station in de buurt van het werk van M om vanuit daar door te rijden. We gaan een huis bezichtigen om een idee te krijgen wat we willen. Een vriendin van ons past op de kindjes dus die brengen we eerst weg.

De bezichtiging was nuttig in de zin van dat we vooral meer weten wat we niet willen en het vergelijken met foto’s en in het echt. Dit huis willen we echter niet. Bij de vriendin is R alleen maar meer gaan huilen en inmiddels helemaal over de rooie. Haar baby was mee gaan doen dus mijn voicemail (telefoon stond stil) stond vol met babygehuil. Niet fijn. Gelukkig ging het wel goed met de peuters. We eten daar wel door ons meegebrachte soep en gaan dan snel naar huis. R is wel gekalmeerd, maar nog steeds niet de vrolijke baby die ik ken.

Vrijdag

Maaike schrijft op 2017-06-16-13.30.35-300x169 Mijn week #24 huizen, tandjes en Rotterdam Lifestyle

En weer een peuterspeelzaaldag. In de ochtend ben ik vooral heel druk met  troosten van R. Hij huilt echt alleen maar. De nachten zijn ook erg slecht dus we zijn gesloopt. Gelukkig slaapt C er door heen.

Gelukkig wordt de afspraak met de aankoopmakelaar die we hebben afgezegd. Ik denk niet dat we voldoende energie daar voor hadden en al helemaal niet dat R dat zou trekken.

De schoolfoto´s komen binnen en ik vind ze echt heel erg leuk! Verder maak ik geen foto´s. Ik ben te moe en te druk met R om met andere dingen bezig te zijn.

Zaterdag

Pinchos gegeten in de #markthal #rotterdam #food #project3652017nl #project365maaike

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaikeschrijftop) op


Vannacht weer heel beroerd geslapen, maar desondanks ga ik wel een dagje weg. Samen met een vriendin naar Rotterdam. We willen naar superbra voor nieuwe lingerie en verder gewoon lekker de stad in. Over superbra verschijnt binnenkort nog een andere blog, maar het was zeker een succes na bijna anderhalf uur in die winkel te zijn geweest.

Verder gaan we naar Maaike schrijft op 2017-06-17-14.29.55-300x169 Mijn week #24 huizen, tandjes en Rotterdam Lifestyle  de markthallen waar we pinchos eten, zoals te zien is op de instagramfoto. Verder slenteren we door de stad, koop ik een fotolijstje voor een van de schoolfoto´s, een boekje over naar de oogarts voor C en het tijdschrift kiind. We sluiten af bij de baker´s dough waar we een bakje cookie dough met allerlei lekkere dingen eten.

Daarna kopen we nog lekkere mozzerella en pijnboompitjes voor bij de pasta die avond en rijden terug naar huis. Vriendin rijdt gezellig mee om bij ons te eten.

R is de hele dag erg ontroostbaar nog steeds en ook de avond is onrustig.

Zondag


Zondag is het vaderdag en pakt M samen met C zijn cadeautjes uit. Hij krijgt een mooi versierde kledinghanger, de ingelijste schoolfoto en een t-shirt. En natuurlijk een uitgebreid ontbijt.


Ik probeer de nieuwe drager uit met R en zoals je ziet vindt hij het een succes. Ik moet nog even wennen aan het afstellen, maar het zit zeker lekker.

Verder ruimen we mijn kledingkast leeg zodat er de volgende dag een klusjesman er deuren in kan maken. Ook ruimen we de rest van de slaapkamer maar meteen op.

R is weer iets vrolijker en er zijn inmiddels 3 tandjes door dus dat scheelt hopelijk.

Maandag

Klusjesman boven aan het werk dus dan maar even op mij #slapen. #project3652017nl #project365maaike #baby

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaikeschrijftop) op

Ik breng C naar de peuterspeelzaal en daarna komt een klusjesman de eerder genoemde deuren van de inbouwkast plaatsen. R kan dus in de kamer er naast niet rustig slapen dus doet dat op mijn en in de kinderwagen.

In de middag hangen we een beetje voor de tv, spelen in het badje en de zandbak en hebben een warme rustige middag. R vindt het badje echt helemaal geweldig dus dat is leuk.

Dit was mijn week weer voor deze week. Volgende week weer gewoon 7 dagen in plaats van 8. Hoe was jullie week?

19 reacties

 1. Wat handig dat je op loopafstand van de dierenwinkel en de bakker zit! Dat mis ik soms wel eens op het platteland: dat je even ergens naar toe kunt lopen.

  Je had een goedgevulde week als ik het zo lees. Fijn dat door de bezichtiging duidelijk werd wat je niet wilt.

  1. Ik loop hier in een kwartier naar het centrum. Dat is inderdaad echt heel fijn, bakker en dierenwinkel zitten daar net buiten, aan onze kant. 😉 supermarkt is helemaal belachelijk dichtbij, de straat uit en ik woon aan het begin van die straat. Ik kan me voorstellen dat je dat mist inderdaad.

 2. Zo te zien een lekkere volle week. Ik hoop dat het met R weer wat beter gaat en dat hij de komende dagen volop van dat badje kan genieten! Fijne nieuwe week gewenst

 3. Drukke week! En wat een leuke schoolfoto’s! Ik kreeg een paar dagen geleden die van mijn neefje in de whatsapp. Ook al zo leuk! 🙂

 4. Ahhh, daar is die mooie blauwe draagdoek weer!
  Mijlpalen zijn zo leuk hè.
  Ik ging deze week over 3000 unieke bezoekers… (eindelijk, ik zat al maanden er net niet aan!).
  Voor grote bloggers is dat peanuts, voor mij voelt het als de top van de Mount everest! hahaha

  1. Voor mij zou dat een grote mijlpaal zijn. Als ik nu de 1000 unieke bezoekers haal ben ik al trots, want ik groei en dat is echt leuk!

  1. Ja eten was zeker lekker daar! Zag gisteren dat de tapasbar waar we gegeten hebben uitgekozen is tot de beste van Nederland! En inderdaad dragen is fijn!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.