Maaike schrijft op IMG-20170711-WA0017-min Mijn week #28: dierentuin, oogarts en bloemen plukken Lifestyle

Mijn week #28: dierentuin, oogarts en bloemen plukken

De afgelopen week was een week die beter was als de week er voor. Slapen gaat nog niet geweldig, maar lang niet zo slecht meer als de weken er voor. Het blijft relatief, want de beste nacht was met 1 voeding en de slechtste 4 keer er uit voor hem. Maar goed, geen uren wakker, huilende baby en dergelijke. De week zat verder vol met allerlei dingen, een dagje dierentuin, bloemen plukken, een ziekenhuisbezoekje en veel in huis doen.

Verder nog even een mededeling: Ik merk dat ik het gebruiken van voorletters voor mijn kinderen en man niet zo fijn vind. Omdat M het gebruik van hun volledige voornamen niet fijn vind heb ik besloten dat de afkorting van hun namen te gebruiken (in overleg met hem natuurlijk),. Het gaat hem vooral om google qua namen en niet zozeer dat lezers kunnen afleiden hoe onze zoons heten. Dat betekent dat C vanaf nu Cas genoemd wordt en R Ruub. Ik ga dit rustig aan in oude blogs ook aanpassen, maar dat nog wel even duren.

Dinsdag

Maaike schrijft op 20170711_063915-min-e1500212719396 Mijn week #28: dierentuin, oogarts en bloemen plukken Lifestyle
Maaike schrijft op 20170711_065122-min Mijn week #28: dierentuin, oogarts en bloemen plukken Lifestyle
Maaike schrijft op 20170711_083744-min Mijn week #28: dierentuin, oogarts en bloemen plukken Lifestyle

Op dinsdag had ik afgesproken om met mijn schoonmoeder om naar de dierentuin te gaan. In de ochtend maak ik een paar foto’s van opstaan van Cas en we kijken voordat Ruub wakker is even op bed tv. Daarna ontbijten, ik een bak yoghurt met nectarine en muesli, Cas havermoutpap met cacao en Ruub yoghurt met gepureerde nectarine en een beetje pappoeder.

 

Maaike schrijft op IMG-20170711-WA0016-min Mijn week #28: dierentuin, oogarts en bloemen plukken Lifestyle
Maaike schrijft op IMG-20170711-WA0023-min Mijn week #28: dierentuin, oogarts en bloemen plukken Lifestyle
Maaike schrijft op IMG-20170711-WA0017-min Mijn week #28: dierentuin, oogarts en bloemen plukken Lifestyle
Maaike schrijft op 20170711_140650-min Mijn week #28: dierentuin, oogarts en bloemen plukken Lifestyle
Maaike schrijft op 20170711_100218-min Mijn week #28: dierentuin, oogarts en bloemen plukken Lifestyle
Maaike schrijft op IMG-20170711-WA0028-min-1 Mijn week #28: dierentuin, oogarts en bloemen plukken Lifestyle

De dierentuin is erg leuk. We zijn trouwens in dierenpark Amersfoort en besluiten voor net iets meer als een gewoon kaartje een zomerabonnement te nemen. Oftewel in de maanden juli en augustus onbeperkt naar de dierentuin.

Cas vindt alle dieren prachtig en rent van hot naar her. Samen met mij in het treintje was heel spannend, maar wel erg leuk. Ook het spelen in de speeltuin bevalt goed. Het strand vindt Ruub ook fijn, lekker tijgeren door het zand en vooral onder de strandstoelen van willekeurige mensen doorkruipen. Hij slaapt lekker in de buggy en we lunchen in het restaurant. Tegenvaller voor Cas is dat er geen pannenkoeken meer verkocht worden. Gelukkig was een broodje hagelslag ook goed. Wel jammer  dat je die alleen in een broodbox kon bestellen met een appel en een drankje erbij. Zulke witte puntjes eet hij er normaal zo drie van op, maar om nou 3 broodboxen inclusief appels en drankjes te bestellen. Gelukkig had ik ook genoeg brood en rijstwafels bij me.De hotdogs die wij hadden waren erg lekker, maar op een houten plank met een servet er op eet niet heel handig. Nou ja, verbeterpuntje dus.

Het nieuwe leeuwenverblijf is erg mooi en toevallig ligt er een leeuw heel mooi bij om naar te kijken. Ook de giraffen vallen erg in de smaak, net als de olifanten.

Rond half 3 besluiten we naar huis te gaan en beide jongens slapen in die 20 minuten rijden. Helaas laat Ruub het daar ook bij. Cas trouwens ook, maar  dat vind ik juist fijn, want teveel in de middag slapen betekent in de avond of nacht wakker. De rest van de dag doe ik weinig meer. ik ben moe.

Woensdag

Klein klimgeitje! #project365maaike #project3652017

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaikeschrijftop) op

Woensdag regent het en we zijn eigenlijk ook wel moe van de drukke dag gisteren. Ik besluit in de ochtend allerlei proefjes met kleur te gaan doen. We zijn heerlijk aan het rommelen als Ruub slaapt en het is erg gezellig samen. In de middag kijken we een film en spelen met elkaar met duplo. Wel lastig is dat Cas het lastig vindt als Ruub zich ermee komt bemoeien. Erg vervelend en moeilijk op te lossen.

Donderdag