Winactie en review: Made with Joy -gesloten-

—-Winactie gesloten—

Een tijdje geleden schreef ik al over de waarde van online contacten voor mij. Een van die contacten is Joyce. Joyce ken ik via een forum, heb ik denk ik een of twee keer in het echt gezien, maar spreek ik ook heel regelmatig via whatsapp. Zij is niet zo lang geleden een bedrijf begonnen in handgemaakte kinder- en babykleding en producten. Toen we een tijdje geleden zaten te appen kwamen we op het idee om onze krachten te bundelen.

Made with Joy

Made with Joy is een klein bedrijf wat is gestart toen Joyce stopte met haar werk als verpleegkundige. Ze maakt zelf allerlei geweldig leuke kleding van mooie stofjes. Verder heb ik op haar site boxkleden, babynestjes, stokke stoelkussentjes en knipjesborden langs zien komen. In overleg is veel meer mogelijk. Alles geheel naar wens en handgemaakt.

Kleding

Ik heb van Joyce een leuk kledingsetje voor R gekregen. Helemaal in overleg gemaakt. De print op het shirt is in het kader van vaderdag en het stofje van het broekje heb ik uitgezocht uit de collectie die zij nog had liggen.

Het werd het setje hier links boven! Leuk bijpassend shirtje voor vaderdag hoewel dat buiten vaderdag natuurlijk ook prima te dragen is.

 

De kwaliteit van de print en de stoffen zijn goed en alle naden zitten erg netjes in elkaar. Je ziet gewoon dat er aandacht aan is besteed. Het patroon van het broekje is bekend voor mij, ooit bij een andere webshop gehad en ook mijn moeder gebruikt het regelmatig. Dat doet echter niets af aan hoe leuk dit broekje is en hoe mooi het zit.

Ik ben er blij mee! En kijk eens hoe leuk het staat!

Maaike schrijft op wp-image-459600918 Winactie en review: Made with Joy -gesloten- Producten
R in zijn made with Joy outfit

Winnen?

Wil je nou ook zo’n leuk shirtje als R aan heeft winnen? Je wint een shirtje in een maat en kleur naar keuze. Ook de print is in overleg met Joyce. Doe dan mee met onze winactie!

Wat moet je doen?
 • Like de facebookpagina van Made with Joy en Maaike schrijft op.
 • Reageer op de facebookpost en/of op deze blog over deze winactie.
 • Voor extra winkans like ook onze instagramaccounts. Made with Joy en Maaike schrijft op. Als je geen facebook hebt is ons daar volgen en het bericht over de winactie liken in plaats van Facebook ook een winkans.
 • We worden er extra blij van als je de actie deelt of liked op facebook natuurlijk!

Deze actie sluit op dinsdag 13 juni om 20.00 uur! Ik zal daarna een winnaar bekend maken op mijn facebookpagina. Als je snel overlegd met Joyce kan je nog een shirtje in het thema vaderdag voor het weekend in huis hebben!

Win je nou niet of kan je niet wachten? Iets bestellen kan natuurlijk altijd! Een setje kost 17,95, een los shirtje 8,95 en een broekje 9,95.

De producten in dit artikel heb ik gekregen van een bedrijf. 

 

16 reacties

 1. Leuk, ik ben fan van made with joy en wacht in spanning mijn eerste bestelling af! Ik waag dus graag een kansje, en heb al winst doordat ik deze leuke blog heb ontdekt!

 2. Ik doe graag mee met deze gave winactie! Maaike, wat een leuke afwisselende blog heb je en wat leuk dat je samen met Joyce een winactie hebt! De eerste bestelling bij made with joy is al even een feit en ik denk dat er nog wel meer bestellingen zullen volgen! Veel succes voor jullie allebei!

 3. Wat een leuke win-actie, van 2 meiden die ik ook ken via ‘het’ Forum! Super meiden!! Tuurlijk doe ik graag mee, zou leuk zijn om wat te winnen voor de baby in mijn buik;-)

 4. Superleuke actie! Bijna zelf al bestelt maar zat er financieel niet in… dus zou leuk zijn om te winnen!

 5. Wat een onwijs leuke actie. Ik kende haar pagina nog niet, bedankt! Super leuke dingen voor mijn kleine meid gezien.
  Ik vind het shirtje echt super! Zou geweldig zijn om zoiets leuks bij Fenna aan te kunnen trekken om papa mee te verrassen op zijn eerste vaderdag 🙂
  Ik like en deel de actie even, hier worden vast meer mensen blij van!

 6. Op de valreep, maar ook ik doe graag mee! Leuke kleding, daar zou mijn kleintje graag in zien 🙂 En inderdaad helemaal leuk voor Vaderdag, als extra verrassing!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.