Maaike schrijft op dsc_0577966415681 Wishlist met black friday aanbiedingen Producten

Wishlist met black friday aanbiedingen

In de komende tijd zijn er een aantal redenen voor leuke cadeaus. Natuurlijk is dit voor mij en mijn kinderen niet anders. Met sinterklaas, kerstmis en in januari mijn verjaardag heb ik vaak wel een behoorlijk verlanglijstje en spaar ik vaak ook dingen op voor deze maanden. Daarbij komt dat ik ga verhuizen en op zoek ben naar werk en je begrijpt wat mijn verlanglijstje vult.

Om er representatief uit te zien voor de klas

Als eerste zoek ik wat zakelijker kleding. Hoewel ik voor de klas natuurlijk niet ontzettend zakelijk gekleed hoef is netjes en verzorgd wel heel belangrijk. Ik vind een paar fijne truien lekker, een mooie broek en misschien verder wat leuke schoenen. Dingen die ik graag wil hebben zijn bijvoorbeeld deze trui van Otto:

Maaike schrijft op collection-l-trui-met-afstaande-col-groen Wishlist met black friday aanbiedingen Producten   Wat ik ook fijn vind voor de klas is een goed horloge. Ik wil dan niet mijn telefoon elke keer pakken en niet altijd hangt ergens een klok. Ik vond dit horloge en vind het echt heel erg mooi. Wel heel grappig, meestal ga ik niet voor goudtinten, maar dit zou ik graag van sint krijgen. Wat bij beide webshops dan wel weer erg leuk is is dat er een black friday korting geldt. Ik zat te surfen en kwam deze blog tegen waarop allerlei kortingen verzameld worden vooral in de categorie kleding, schoenen en sieraden. Er komen er volgens mij steeds meer bij dus erg handig voor het overzicht.

Wat willen we nog meer in huis

Ook voor ons nieuwe huis hebben we een wishlist natuurlijk. Als eerste gaan we donderdag op zoek naar mooi behang voor een muur in de woonkamer. Deze is nu behangen met bruin behang en dat vinden we echt niet mooi. Kijk maar even voor een indruk.

Maaike schrijft op bruine-muur-woonkamer-300x200 Wishlist met black friday aanbiedingen Producten

We willen graag iets grafisch met blauwtinten. Hoe of wat precies weten we echt niet, maar wat we dit weekend tegen kwamen en mooi vonden is dit behang. Sorry voor de slechte foto overigens, ik heb helaas geen beter voorbeeld.

Maaike schrijft op dsc_00321553621127-169x300 Wishlist met black friday aanbiedingen Producten

Een wat onbereikbaarder wens is een nieuwe eettafel en stoelen. We zouden graag met de vloer die er in de woonkamer ligt een witte tafel willen en ook geen houten stoelen. Iets als dit vinden we mooi. Maaike schrijft op dsc_0577966415681-169x300 Wishlist met black friday aanbiedingen Producten

Verder heeft de keuken geen koelkast en zag ik dat bol.com ook black friday aanbiedingen had dus ik moet vooral kijken of het loont om er dan een te kopen.

Ook moeten we een kapstok, een kledingkast en vast nog wel meer spullen, maar daar zal ik later wel over schrijven.

Voor de kinderen

Als eerste wil ik voor Ruub heel graag wasbare nachtluiers. Ik denk over een wolbroek of een ander goed overbroekje voor ’s nachts en verder goede luiers hiervoor. Ik zag dat Lieve Luiers op facebook ook black friday aankondigde dus misschien dan vooral maar mijn slag slaan hiervoor.

Verder wil ik voor Cas een step voor sint en ik zag (zonder black friday aanbieding) dat de decathlon een leuke heeft die weliswaar eigenlijk al vanaf 2 jaar is, maar Cas is niet zo’n waaghals en ik denk dat meer stabiliteit meer bij hem past nu. Op termijn kan er altijd een vervolgstep komen.

Maaike schrijft op Frame+step+B1+121608 Wishlist met black friday aanbiedingen Producten

Verder hebben de kinderen weinig nodig, ik heb wel wat sintcadeaus liggen, maar die zijn dus al in huis.

Overigens heeft Janske een behoorlijk lange lijst gemaakt met black friday aanbiedingen die meer als alleen kleding, schoenen en sieraden bevat. Ook leuk om eens te bekijken!

Wat staat er op jullie wishlist? En ga je ook wat dingen bewust met black friday kopen?

9 reacties

  1. Oh, heerlijk, ik heb ook altijd een wishlist en dan vooral voor ons interieur. Daar ben ik altijd mee bezig! Ik ben ook heel benieuwd hoe het er bij jullie uit gaat zien als er ander behang op die muur zit 😀

  2. lekker shoppeeennnn! ik ben ook lossss hoor. Ik hou er van! Veel plezier! Mijn mega lijst staat trouwens online, mocht je nog wat tips kunnen gebruiken qua shops 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.