Yoga en kamperen

Gepubliceerd door Maaike op

Ik schreef een paar weken geleden al een post over dingen die ik deze zomer graag wil doen. Een van de dingen die op dit lijstje staat is gaan kamperen met z’n vieren. Dit hebben we nu veel meer gepland als een tijdje geleden!

NatuurcampingMaaike schrijft op Kinderen-spelen-op-De-Lemeler-Esch-300x200 Yoga en kamperen Lifestyle yoga vakantie kamperen

M en ik zijn altijd heel erg van de kleine campings geweest met weinig faciliteiten. Liefst ergens op een mooie plek in de natuur en vooral heerlijk rustig. Toen we met C voor het eerst gingen kamperen hadden we bewust een camping met zwembad gekozen en daarmee eigenlijk voor een iets grotere camping. Grote animatie hoeft van ons niet, maar een wat activiteiten is nu wel leuk.

Dit jaar wilden we niet ver weg, want met kleine kinderen vinden we dat zonde van de tijd. Zo veel zullen we niet ondernemen en Nederland is ook prachtig. Onze keuze is gevallen op camping de Lemeler Esch. We gaan hier lekker een weekje kamperen en lekker veel buiten zijn.

Pluspunten van deze camping zijn voor ons:

 • Mooie omgeving die op een uur rijden is
 • Speelbos en speelvijver
 • Openlucht zwembad
 • Als we geen zin hebben in koken is er op de camping mogelijkheid om iets te kopen.

Maaike schrijft op 20161129_Lemeleresch_Website_4-1-300x129 Yoga en kamperen Lifestyle yoga vakantie kamperen

Yoga

Daarnaast organiseert de Lemeler Esch een yogacamp om aan deel te nemen. Je gaat er kamperen en yoga doen op de camping. De yoga wordt georganiseerd door Yoga Ommen. Je hebt allerlei verschillende lessen en docenten en het lijkt me geweldig om eens mee te maken.
De keuze voor deze camping werd ons erg makkelijk gemaakt, want ik ben namelijk uitgenodigd om hier een paar dagen aan deel te nemen.
Yoga vind ik ontzettend fijn om te doen. Ik heb, los van zwangerschapsyoga al een aantal jaar er weinig meer mee gedaan, maar ik zou het na de verhuizing graag weer oppakken. In de tussentijd een aantal yogalessen volgen op een camping in de buitenlucht lijkt me heerlijk.
Ik vind het een ontzettend goede reden om naar deze camping te gaan en hier heerlijk een beetje me-time te hebben door de yoga!

Ik heb zo ontzettend veel zin in deze vakantie!Maaike schrijft op IMG_9189-300x200 Yoga en kamperen Lifestyle yoga vakantie kamperen

Wat zijn jullie vakantieplannen dit jaar?

Gesponsord: De 2 dagen dat ik deelneem aan yogacamp op de camping zijn gesponsord en kunnen we gratis verblijven. De dagen erna betalen we zelf, omdat het ons gewoon een heerlijke plek lijkt en een fijne vakantie. 

 

 

 

Categorieën: Lifestyle

11 reacties

Nicole Orriëns · 16/07/2017 op 06:40

Wij blijven thuis, maar mijn man gaat wel een paar dagen naar Londen met twee kinderen. Die camping waar je naar toe gaat klinkt leuk. En fijn dat het niet zo ver rijden is.
Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Waarom gaan mensen op vakantie?My Profile

Annemarel · 16/07/2017 op 07:15

Leuk! Ik ben gek op campings die je kinderen stimuleren hun fantasie te gebruiken. Zo min mogelijk animatie, zo veel mogelijk zelf vermaken in de natuur!
Annemarel onlangs geplaatst…RRR – de zoektocht naar structuur en rust in mijn hoofdMy Profile

Fleur · 16/07/2017 op 08:37

Klinkt als een leuke en ontspannen vakantie. Kinderen vinden het vaak op de camping superleuk en vermaken zich daar opperbest

Sherry · 16/07/2017 op 09:30

Goede vakantieplanning. Ik heb nog nooit van natuurcamping gehoord. Ik ben wel nieuwsgierig. Mijn vriendin heeft wel een campingcar dus wie weet dat we dat gaan doen.

Karen - Dressing in Labels · 16/07/2017 op 10:04

Yogo zou ik ook graag eens willen proberen. Wordt je er echt zo rustig van? Ik ga deze zomer nog naar praag!

x Karen
http://www.dressinginlabels.com
Karen – Dressing in Labels onlangs geplaatst…OUTFIT: Sun hatMy Profile

  Maaike · 17/07/2017 op 05:38

  Ik word altijd erg rustig en ontspannen van yoga, maar kan er ook flink spierpijn van krijgen. 😉 Praag is prachtig! Veel plezier daar!

Jessica · 16/07/2017 op 14:48

Het ziet er heerlijk uit. Echt even terug naar de basic. Hopelijk wordt het lekker weer, maar vakantie is het toch wel. Altijd genieten.
Jessica onlangs geplaatst…Blogfeestje #25 en ik ben Co-Host!My Profile

Sanne · 16/07/2017 op 17:16

Klinkt echt super leuk. Yoga lijkt mij echt leuk om te doen. Maar werkt het wel?

  Maaike · 17/07/2017 op 05:36

  Of yoga werkt? Ik vind van wel. Het is aan de ene kant ontspannend en aan de andere kant erg goed voor je balans, soepelheid en spieren.

Merel · 18/07/2017 op 04:13

Klinkt echt heerlijk! Hopelijk komen jullie met zn allen lekker bij. En die yoga lijkt me ook fijn, even je hoofd leegmaken in een schitterende omgeving.
Merel onlangs geplaatst…Wat trek je aan met wisselvallig weer? (Mama Challenge: zomerse OOTD)My Profile

Rosita · 18/07/2017 op 13:49

Wij gaan elk jaar met de familie een midweek of een weekendje weg naar een vakantiepark in Nederland. Altijd erg gezelig. En helemaal leuk omdat we een bus huren zodat mijn driewielfiets en die van mijn broer ook mee kunnen.
Rosita onlangs geplaatst…Ik stop met Bloglovin’My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: