Zieke baby

Wat kan je je toch zorgen maken over je kind… Vorige week was Zoon al wat huilerig aan het begin van de week en hij sliep nog slechter als normaal. Donderdag werd hij wakker en voelde hij erg warm aan. Na een halve fles viel hij bij mij op bed weer in slaap.

Na twee uur was hij weer wakker en temperatuur op genoMaaike schrijft op 2014-12-04-14-46-52 Zieke baby Ouderschap   men, inderdaad 39,4. De rest van de dag heeft hij veel geslapen en geknuffeld.

Eind van de middag werd hij wel heel lusteloos en heb ik nog even overleg gehad met de huisartsassistente. Zij adviseerde een paracetamol en als de koorts boven de 40 graden werd de huisartsenpost bellen.

Dat is net niet nodig geweest. Vrijdag was hij net zo lusteloos en koortsig, maar aan het eind van de middag toch nog even een sinterklaascadeautje gegeven en knapte hij iets op.

Na nog een nacht in ons bed was de koorts zaterdag wat lager en zondag verdwenen. Gelukkig dus weer opgeknapt.

Inmiddels wel zelf heel erg verkouden, maar gelukkig wel meer slaap dus dat scheelt. Ik ben blij dat hij beter is, maar ook beter slaapt waardoor het goed te doen is.

Ik hoop dat hij niet zo vaak ziek wordt. Ik vind het maar niks een zieke baby.

EĆ©n reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.